16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Puteţi fi victima unui şantaj sentimental. Trebuie să vă mobilizaţi şi să faceţi apel la întreaga capacitate de concentrare pentru a nu isca un scandal în public. Chiar dacă bănuielile dumneavoastră se confirmă, nu e momentul potrivit să luaţi măsuri drastice. Tratarea lui cu puţină maturitate e de preferat. La serviciu vi s-au încredinţat prea multe sarcini şi din acest motiv vă simţiţi obosit şi incapabil de le finaliza.

  Taur
Vă veţi cumpăra un lucru frumos, dar nu va fi neapărat util. Nu va fi o problemă să motivaţi necesitatea achiziţiei făcute. În ceea ce priveşte dragostea, aceasta este mult mai puternică decât orice influenţă exterioară. Acest lucru vă face să treceţi mai uşor peste orice obstacol întâlnit în cale. Aveţi o stare de disconfort din cauza plăţilor pe care trebuie să le faceţi.

  Gemeni
Cu stăpânul zodiei dumneavoastră într-o poziţie foarte tensionată, nu merge nimic bine. Luptaţi să treceţi peste orice greutate. Agitaţia sau anxietatea nu ajută la nimic. Sunteţi isteţ şi aveţi o minte agilă, aşa că sunt convins că veţi găsi resursele necesare pentru a trece cu bine peste moment. Diplomaţia este esenţială. Doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ la locul de muncă, dar aveţi grijă să nu vă atrageţi antipatia colegilor.

  Rac
Aveţi energie şi simţiţi că vă apropiaţi cu paşi repezi de scopul pe care vi l-aţi propus. Astfel că realizarea profesională tinde să devină o certitudine. E adevărat că veţi munci enorm, dar şi realizarea şi satisfacţia sunt pe măsură. Acasă veţi avea puţine clipe de relaxare după tot efortul depus. Sarcinile de serviciu par să nu se mai termine.
 
  Leu
Sunteţi plin de energie şi rezolvaţi orice problemă profesională. Aveţi tendinţa de a da replici usturătoare dacă cineva încearcă să vă contrazică. Această atitudine nu va uşura deloc comunicarea cu cei din jur. Cântăriţi cu mai multă responsabilitate acţiunile întreprinse pentru a nu isca rivalităţi. În relaţia cu persoana iubită s-au acumulat cam multe tensiuni şi este momentul pentru o discuţie serioasă.

  Fecioară
Aveţi o zi agreabilă, ceea ce vă satisface gustul pentru situaţii clare şi metode eficiente, unde neprevăzutul sau dezordinea nu au ce căuta. Veţi fi activ şi sociabil, calităţi care vă vor face să sesizaţi orice împrejurare stimulatoare sau interesantă în contactele cu anturajul. Simţiţi nevoia de o schimbare pe plan profesional şi de aceea trebuie să vă gândiţi să faceţi un curs de specializare.

  Balanţă
Dacă vreţi să vă faceţi (şi veţi face) planuri în ceea ce priveşte o călătorie mai îndepărtată, cu cât va fi mai dorită şi mai bine pusă la punct partea logistică, cu atât mai mare va fi şi deziluzia pe care o veţi avea. Ca motive, ar putea apărea fie probleme de sănătate ale cuiva apropiat şi va fi nevoie să-i acordaţi ajutor, fie veţi suferi din cauza răutăţii unui „duşman ascuns“. Nu vă simţiţi în apele dumneavoastră.

 Scorpion
Puteţi să apelaţi cu încredere la protectorii sau susţinătorii dumneavoastră. Veţi beneficia de întreaga susţinere de care aveţi nevoie. Întâlnirile amoroase sunt, de asemenea, susţinute astral. Comportaţi-vă detaşat şi fără prejudecăţi, iar dorinţele dumneavoastră se vor concretiza. O zi ce va trece în mod agreabil şi plăcut. Sunteţi destul de tăcut şi introvertit.

 Săgetător
Beneficiaţi de noroc într-o situaţie în care rar aveţi această şansă. Este vorba de a afla gândurile reale ale persoanelor din anturaj despre dumneavoastră. Nu va trebui să faceţi nici un efort în acest sens. Pur şi simplu, informaţiile şi gândurile lor reale vi se vor oferi din senin. Nu e nevoie să luaţi poziţie. Vremea contramăsurilor va veni şi ea.

  Capricorn
Veţi avea o zi dificilă şi plină fie de constrângeri, fie de compromisuri. Dacă veţi fi atent azi la orice persoană cu care intraţi în contact, veţi descoperi una care face parte din „duşmanii ascunşi“ ai destinului dumneavoastră. Astfel de persoane apar mereu în momentele-cheie, când liberul arbitru alege calea următoare în îndeplinirea destinului.

  Vărsător
Sunteţi favoritul zilei. Tot ceea ce veţi face pentru dumneavoastră personal se va îndeplini. Dacă e să vă necăjească ceva azi, sunt „mofturile“ venite din partea unor persoane apropiate de sex feminin, mai concret, vor veni cu unele pretenţii cam exagerate, bineînţeles păstrând proporţiile veniturilor fiecărui nativ. Încercaţi să fiţi mai organizat.
  Peşti
Ar fi indicat să nu vă asumaţi responsabilităţi financiare, deoarece vor fi greu de dus la îndeplinire. Abordaţi aceste discuţii într-un mod diplomatic. Influenţa sau conversaţia cu o persoană mai în vârstă ar putea să vă dea unele idei interesante. În viitorul apropiat ar putea fi o sursă relativ uşoară de venit. Astăzi aveţi undă verde la cumpărături. Banii sunt suficienţi şi alţii sunt pe drum. Iniţiativele pe care le aveţi la serviciu ar fi bine să le discutaţi mai întâi cu colegii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU