10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
O persoană apropiată vă poate ajuta cu unele proiecte. Atmosfera, atât acasă, cât şi la serviciu va fi deosebit de plăcută. Totuşi, există riscul ca din cauza suspiciunii pe care o nutriţi la adresa unei persoane să atrageţi câteva reproşuri. V-aţi cam plictisit în ultima vreme, dar azi situaţia se schimbă. Câteva veşti bune vă vor entuziasma şi vă vor face să deveniţi mai energic.

  Taur
Vă simţiţi slăbit şi din cauza acestui lucru aţi putea crede că aveţi probleme cu sănătatea. Odată cu venirea amiezii vă veţi simţi mult mai vioi şi mai optimist. Aveţi impresia că puteţi reuşi orice şi că nimic nu vă stă în cale. Va trebui să învăţaţi de la un prieten şi să luaţi exemplu de la el să reduceţi cheltuielile.

  Gemeni
Intuiţia de care daţi dovadă vă va ajuta să depăşiţi problemele pe care vi le creează şefii. Ar trebui să ştiţi că este bine să vă bazaţi pe propriile instincte înainte de a lua unele decizii. Un sprijin important îl veţi primi de la partenerul de viaţă. Vă veţi întâlni cu o persoană nouă care vă va schimba părerea într-o anumită privinţă.

  Rac
Un frate sau o rudă apropiată are probleme cu banii şi pentru a le depăşi are nevoie de sprijinul dumneavoastră moral şi material. Cu această ocazie veţi avea posibilitatea să-l rugaţi să vă întoarcă serviciul, acordându-vă acceptul într-o chestiune ce ţine de suflet. Pentru că deveniţi prietenos cu colegii de serviciu, începe să vă placă mai mult atmosfera de la locul de muncă. Totuşi, trebuie să aveţi grijă să nu deveniţi prea apropiat.
 
  Leu
Nu prea vă place când ceilalţi vă refuză. N-ar fi rău dacă v-aţi descărca sufletul cuiva. Spuneţi tot ceea ce vă frământă, numai astfel veţi scăpa de depresia care vă macină. Viaţa unei persoane dragi se schimbă în mod radical şi nici aceasta nu ştie dacă schimbările sunt în bine sau în rău. Pentru că se simte stresată, va fi afectată şi relaţia voastră.

  Fecioară
Relaţiile cu părinţii ar putea atinge din nou un punct critic din cauză că nimeni şi nimic nu vă intră în voie. În ultimul timp aţi cam preluat problemele de la serviciu şi le-aţi adus acasă. Este lesne de înţeles de ce nimic nu vă mai merge bine.

  Balanţă
Aţi cam exagerat în ceea ce priveşte munca şi v-aţi epuizat. Poate dacă nu aţi mai lăsa treburile să se adune pe ultima sută de metri aţi fi mai relaxat. O persoană care vă iubeşte urmează să vă facă o invitaţie în oraş. Nu cumva să daţi cu piciorul norocului. Aveţi  nevoie să clarificaţi lucrurile referitor la relaţiile dumneavoastră.

 Scorpion
Îndrăzneala şi sângele rece nu se numără printre calităţile dumneavoastră, deci, gândiţi-vă bine înainte de a provoca pe cineva. Aţi vrea să puneţi lucrurile la punct între dumneavoastră şi un superior sau o femeie, probabil de la serviciu, şi să vă dovediţi astfel superioritatea.

 Săgetător
Sunteţi cam obosit şi nu prea aveţi chef de nimic. Aţi avut parte de o noapte albă sau v-aţi dus la culcare foarte târziu. Către amiază, vizita neaşteptată a unui prieten vă va spulbera planurile de odihnă pe care le aveaţi, deci, se pare că o luaţi iarăşi de la capăt. N-ar fi exclus să aflaţi că cineva s-a îndrăgostit de dumneavostră. Simţiţi că aţi pierdut o bătălie pe undeva şi asta face ca încrederea să vi se clatine puţin.

  Capricorn
Aşteptaţi să primiţi un răspuns din partea unui bărbat. Poate fi vorba de o schimbare pe care intenţionaţi să o faceţi sau de obţinerea unui împrumut necesar. Sunteţi cam nervos în tot ceea ce faceţi, deci, n-ar fi rău să-i lăsaţi pe alţii să vă rezolve problemele sau să vorbească în numele dumneavoastră. Aveţi anumite principii despre cum anume trebuie oamenii să se comporte, dar, cum lumea nu este perfectă, astăzi veţi asista la o situaţie ce contravine principiilor dumneavoastră.

  Vărsător
Străluciţi şi atrageţi ca un magnet. Se pare deci că vă merge bine, astfel că n-ar fi rău dacă v-aţi preocupa de chestiunile care ştiţi că sunt mai delicate. Cu trecerea pe care o aveţi la persoanele de sex opus, mai mult ca sigur că veţi găsi sprijin. Este o zi în care vă veţi simţi foarte bine.

  Peşti
Pretenţiile cu privire la o mărire de salariu pe care consideraţi că o meritaţi nu pot fi încă satisfăcute. Aţi vrea să faceţi mai mult decât atât, însă, fără ajutorul unei persoane cu funcţie se pare că nu prea reuşiţi. Aţi putea totuşi să intraţi în posesia unei informaţii deosebite. Nu trebuie să vă îngrijoraţi dacă vă simţiţi puţin mai sensibil astăzi.se confrunte cu o problemă deosebită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS