Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Dexteritate de bucătar
Un restaurant chinez a realizat un concurs mai puţin obişnuit pentru a angaja un bucătar priceput. După cum informează web.orange.co.uk, aspiranţii la mult râvnitul post trebuia să felieze un pepene verde pe abdomenul unei femei. Pentru postul de bucătar la un restaurant din Hankou, în provincia chineză Hubei, s-au înscris 15 candidaţi care au dorit să îşi demonstreze abilităţile în mânuirea cuţitului. O femeie s-a oferit voluntar şi a stat întinsă pe o masă, cu o folie de plastic pe abdomen, în timp ce aspiranţii bucătari tăiau pepenele. „Candidaţii trebuia să taie pepenele în felii foarte subţiri într-un interval scurt de timp“, a explicat purtătorul de cuvânt al restaurantului. Câştigătorul concursului, Hu Gua, a reuşit să taie pepenele în mai puţin de un minut, fără să o rănească pe femeie.  La scurt timp după reuşită, Hu a declarat că încă de la startul concursului a avut încredere că va reuşi să ducă la bun sfârşit proba, cu toate că a fost „un pic nervos, pentru că era prima dată când tăiam ceva pe abdomenul unei femei“.

„The Twilight Saga: New Moon“, marele câştigător la Teen Choice Awards 2010
„The Twilight Saga: New Moon“ a fost marele câştigător al galei Teen Choice Awards 2010, desfăşurate duminică seară. „New Moon“ a câştigat 11 premii, printre care cel de la categoria fantasy, iar Robert Pattinson şi Kristen Stewart au fost aleşi cuplul perfect. La categoria dramă, „The Blind Side“, cu Sandra Bullock în rolul principal, a fost ales cel mai bun film. De asemenea, Bullock a câştigat şi premiul pentru cea mai bună actriţă într-o dramă. Robert Pattinson a fost ales cel mai bun actor într-o dramă, pentru rolul din „Remember Me“. Cea mai bună comedie a fost desemnată „Date Night“, iar premiul pentru cea mai bună comedie romantică a fost acordat peliculei „The Proposal“. Premiul pentru cel mai bun film horror a revenit peliculei „Paranormal Activity“, în timp ce „Avatar“ a primit statueta pentru cel mai bun film SF. La categoria filmelor de animaţie, câştigătorul serii a fost „Toy Story 3“.

Sutien pentru o statuie
Conducerea acvariului Sea Life Chessington din Marea Britanie a decis să îmbrace statuia unei sirene, pentru că sânii acesteia atrăgeau prea mult atenţia turiştilor. După cum informează web.orange.co.uk, administratorii acvariului au constatat că unii dintre turiştii care îi vizitau nu acordau prea multă atenţie florei şi faunei marine, ei fiind atraşi mai degrabă de nurii sirenei. „Nu observasem cât de bine dotată este sirena Sally. Am constatat însă că bărbaţii tineri sau mai puţin tineri îşi petreceau prea mult timp în faţa ei. Pentru a evita astfel de situaţii, am decis că este timpul să o îmbrăcăm pe Sally cu un sutien“, a povestit directoarea acvariului, Justine Locker.

Exit mobile version