13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn nou album Michael Jackson va fi lansat în toamnă

Un nou album Michael Jackson va fi lansat în toamnă

Compania Sony va lansa un nou album Michael Jackson, cu zece melodii nedifuzate până acum.

Celebra companie Sony va lansa în această toamnă un nou album  cu cântece necunoscute ale regretatului Michael Jackson. Din câte se pare, lansarea albumului este programată pentru luna noiembrie a acestui an. Managerul familiei Jackson a anunţat că 100 de melodii înregistrate de Michael în timpul vieţii vor putea fi ascultate în următorii ani.
 Printre melodiile necunoscute publicului larg se află un duet al lui Michael cu Akon. Managerul Frank DiLeo a explicat că unele dintre melodiile care vor apărea în noiembrie au fost înregistrate pentru albumul „Bad“. „Atunci a trebuit să renunţăm la ele, dar cântecele sunt senzaţionale. Pentru fiecare album, Michael Jackson înregistra 20-30 de melodii“, spune el.

Încă zece albume, în următorii şapte ani

În luna martie, Sony a cumpărat de la moştenitorii imperiului Michael Jackson cele 100 de melodii, precum şi dreptul de a replica albumele lansate de star de-a lungul timpului. Din câte se pare, compania americană a plătit 250 de milioane de dolari pentru melodiile cumpărate. Cele 100 de noi melodii vor apărea în zece albume, în următorii şapte ani.
 De asemenea, acordul cu moştenitorii lui Michael Jackson prevede şi posibilitatea acordată casei de producţie de a lansa produse derivate asociate numelui cântăreţului, în următorii şapte ani.
Cel care se ocupă de pregătirea noului material discografic este Rodney Jerkins, producătorul albumului „Invincible“ din 2001, ultimul album de studio al lui Michael Jackson, înainte de decesul starului, în iunie anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS