6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Jennifer Love Hewitt, din nou amorezată

Frumoasa actriţă Jennifer Love Hewitt pare să îşi fi revenit după despărţirea de colegul ei de pe platourile de filmare, Jamie Kennedy, de 40 de ani. Potrivit Yahoo!News, actriţa este amorezată până peste urechi de actorul şi regizorul Alex Beh, de 27 de ani.
„Este atât de îndrăgostită de el. Este relativ nou. Dar sunt chiar drăguţi împreună. S-au ţinut de mână întreaga seară“, a declarat o sursă despre perechea care a fost zărită la restaurantul Katsuya, din Los Angeles. Hewitt a avut o viaţă amoroasă destul de agitată, în trecut ea fiind cuplată cu Carson Daly, John Mayer sau John Asher, iar în 2007 a fost la un pas de nuntă cu actorul scoţian Ross McCall, de 34 de ani.

Orlando Bloom va fi tătic
Nunta inopinată a topmodelului Miranda Kerr şi a actorului Orlando Bloom are la bază un motiv extrem de serios. Potrivit unor surse apropiate, cei doi amorezi, care formează un cuplu de trei ani, vor deveni în curând părinţi. „Este cu siguranţă însărcinată. Miranda este entuziasmată. Le vorbeşte tot timpul prietenelor sale, majoritatea modele, despre acest lucru“, a declarat o sursă apropiată cuplului.
Cele două vedete s-au căsătorit la nici o lună de când şi-au anunţat logodna, în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în Los Angeles.

O pisică de pluş îşi caută stăpânii pe Facebook

La prima vedere, Meare-Kat este o pisicuţă de pluş ca oricare alta. Însă, în realitate, această pisică este ceva mai specială. Ea are un cont pe reţeaua de socializare Facebook şi încearcă să dea de urma stăpânilor. Meare Kat, care a fost botezată după ceainăria unde a fost găsită, are nevoie de ajutor pentru a ajunge din nou în braţele stăpânilor ei. Pisica a fost găsită de proprietara ceainăriei Liz Everett, care a decis să pornească o amplă campanie pe internet pentru a o duce pe Meare la ea acasă. Până acum, 500 de internauţi s-au alăturat acestei companii iniţiate pe Facebook. Pe pagina de Facebook special creată au fost postate imagini cu pisicuţa, dar şi un anunţ. „Mi-am pierdut familia. Duminică, 18 iulie, ne-am petrecut o zi frumoasă pe plajă, în Thorpeness, Suffolk. Apoi ei m-au pierdut. Dacă îţi aparţin sau îmi cunoşti stăpânul, te rog contactează-mă. Sunt sigură că persoana căreia îi aparţin este foarte supărată“. Doamna Everett a povestit că pisica i-a fost adusă de un client într-o zi când localul său era foarte aglomerat cu familii dornice să servească un ceai. „Nu ştiu cât este de veche. Poate cineva a aruncat-o. Însă, în acelaşi timp poate e o jucărie nouă, care a fost atât de mângâiată şi de aia arată aşa“, a spus aceasta. Femeia este decisă să îl găsească pe adevăratul posesor al jucăriei şi să i-o restituie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS