22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Inteligenţa vie, spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul prietenilor, dar şi al rudelor apropiate. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă, însă se va găsi cineva care să vă dea o mână de ajutor.

  Taur
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

  Gemeni
Starea dumneavoastră generală este bună, dar totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care divertismentul să fie îmbinat cu odihnă şi relaxare.

  Rac
Este posibil să aveţi şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de suflet.
 
  Leu
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum.

  Fecioară
Din punct de vedere fizic, veţi funcţiona excelent. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi cu situaţii dintre cele mai diverse. Mintea dumneavoastră produce idei excelente aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă ajuta să fiţi mai relaxat.

  Balanţă
Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp va fi sprijinită de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes o activitate intelectuală. Ceva bani sau măcar glorie aţi putea câştiga din speculaţii sau participând la jocuri de noroc; cu măsură, însă. Încăpăţânarea nu vă este de nici un folos în această perioadă.

 Scorpion
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunăţăţi căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi.

 Săgetător
Entuziasmul dumneavoastră este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Astăzi sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă păstraţi câteva ore în compania partenerului de suflet. Ar fi de dorit să nu consumaţi în mod excesiv cafea, alcool sau ţigări, deoarece v-ar putea crea o stare de oboseală, de agitaţie spre sfârşitul zilei.

  Capricorn
Sunteţi cam agitat, neliniştit şi ar fi bine dacă v-aţi găsi ceva mai mult timp pentru activităţi care să vă relaxeze. Implicarea în activităţi practice vă va da posibilitatea să vă fructificaţi la maximum energia de care dispuneţi. Situaţia dumneavoastră sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania fiinţei iubite şi veţi avea ocazia să mai uitaţi de nemulţumirile din ultimul timp.

  Vărsător
Popularitatea dumneavoastră este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La serviciu nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli.

  Peşti
Lucrurile vă ies destul de greu, dar asta şi din cauza faptului că sunteţi cam obosit. Oricum, perspectiva imediată este destul de optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi şi asta vă va ajuta la restabilirea echilibrului interior. Veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi deosebite, care să vă satisfacă dorinţa de nou. De la cineva aflat la drum veţi primi o informaţie îmbucurătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS