27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dumneavoastră psihică este destul de bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

  Taur
Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe excelente în compania partenerului de suflet. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează. Aţi putea avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare. O cunoştinţă mai veche v-ar putea contacta pentru a vă da o informaţie ce se va dovedi în scurt timp utilă.

  Gemeni
Sunteţi dornic să ieşiţi în societate, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Întâlnirea cu prietenii vă va face mare plăcere, căci veţi afla veşti dintre cele mai plăcute. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o promisiune, care să însemne mult pentru dumneavoastră. Contactul cu rudele de pe alte meleaguri vă va face, de asemenea, plăcere.

  Rac
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni.

 
  Leu
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. Nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă.

  Fecioară
Vă aşteaptă o zi în care vă veţi vedea cu multă lume. Relaţia cu cei din jur va evolua excelent, ceea ce vă va permite să vă bucuraţi din plin de această zi. Dacă vi se va propune să faceţi câţiva paşi pe jos, nu aveţi de ce să refuzaţi; va fi o bună ocazie de a vă mai debarasa de surplusul de energie de care daţi dovadă de o bună bucată de vreme.

  Balanţă
În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le veţi primi de la şi despre prieteni vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi.

 Scorpion
Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum vă doreaţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Dacă vă veţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă, cu siguranţă vă veţi simţi mult mai bine din toate punctele de vedere.

 Săgetător
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit în această zi. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos. Unul dintre prieteni vă va anunţa o realizare de care se va bucura întregul grup.

  Capricorn
Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu vă asumaţi riscuri inutile în acest domeniu.

  Vărsător
Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva din apropiere. Este posibil şi să primiţi un cadou de la o rudă apropiată. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi fi ajutat de rude. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de suflet.

  Peşti
Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dumneavoastră să atingă un maxim în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere. Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare mai deosebită, la care şi dumneavoastră aţi avut o contribuţie mică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS