12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

La furat, cu lenjeria pe faţă
O infractoare lipsită de imaginaţie a ales cel mai stupid mod pentru a se masca în timpul unui jaf. Potrivit cotidianului italian La Stampa, americanca Sharon Lain, de 51 de ani, şi-a acoperit chipul cu o pereche de chiloţi, sigură fiind că în acest fel nu va fi recunoscută. Astfel costumată, femeia a jefuit un local McDonald’s din Midwest City, Oklahoma. De altfel, femeia ocupase postul de casieră chiar la localul jefuit până în urmă cu câteva săptămâni. Din păcate pentru ea, Sharon a fost recunoscută cu uşurinţă de angajaţii restaurantului, care au anunţat imediat poliţia. Lain a recunoscut că este mare amatoare de jocuri de noroc, iar intenţia sa era să joace banii furaţi într-un cazino din Oklahoma City.

Kate Winslet, din nou amorezată
La câteva luni de la despărţirea de regizorul Sam Mendes, celebra actriţă Kate Winslet este din nou amorezată. După cum informează Libero.it, alesul vedetei este top modelul Louis Dowler, pe care actriţa l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Louis Dowler, de 34 de ani, a apărut în mai multe campanii pentru Burberry, alături de celebra Kate Moss. „Louis a petrecut mult timp cu Kate şi, recent, au fost împreună la New York, unde el avea de filmat un spot publicitar. Au avut mai multe întâlniri şi se înţeleg bine. Sunt disperaţi să îşi ţină relaţia ascunsă şi până acum nu au ieşit în evidenţă“, a declarat o sursă apropiată cuplului.
Vedeta din „Titanic“ a anunţat în luna martie că mariajul său cu Mendes a luat sfârşit. Cei doi au împreună un fiu, Joe, care s-a născut în decembrie 2003. Winslet mai are un copil din prima căsătorie cu regizorul Jim Threapleton.

Knut, cu inima zdrobită
Knut, ursul polar de la Grădina Zoologică din Berlin, devenit o adevărată celebritate pe plan mondial, are grave probleme în amor. După ce a fost despărţit de mama sa la naştere şi a trebuit să treacă şi peste moartea îngrijitorului său, Knut a primit acum o nouă lovitură: partenera sa, Gianna, care i-a ţinut companie în ultimul an, îl părăseşte. Gianna, o ursoaică de trei ani, a fost transferată de la Grădina Zoologică Hellabrunn din München, pe perioada lucrărilor de mărire a bazinului polar din grădina bavareză. Iniţial, îngrijitorii sperau că între cei doi urşi să existe o oarecare apropiere, în vederea unei posibile împerecheri. Iar acum, când cei doi au reuşit în sfârşit să se familiarizeze unul cu celălalt, trebuie să se despartă, pentru că Gianna se întoarce în München. De altfel, povestea de dragoste a celor doi nu a fost lipsită de peripeţii. În primăvară, Organizaţia People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) a cerut ca vestitul Knut să fie castrat, pentru că el şi partenera lui au acelaşi bunic. Din acest motiv, orice urmaş rezultat din împerecherea celor doi urşi „va ameninţa diversitatea genetică a populaţiei de urşi polari din Germania“ şi riscă sa fie supus aşa-numitei „depresii a incestului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS