21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Trebuie să vă aduceţi aminte de câte talente native dispuneţi şi de abilitatea dumneavoastră de a face lucrurile să meargă. Comunicarea orală sau în scris vine natural acum pentru dumneavoastră. Aveţi şansa de a înţelege pe cineva apropiat, iar o seară petrecută cu partenerul de viaţă vă poate aduce armonia în viaţă. Primiţi un cadou neaşteptat de la o persoană dragă.

  Taur
Astăzi veţi primi sprijin moral de la cei apropiaţi pentru orice vreţi să îndepliniţi. Vă simţiţi vulnerabil şi asta vă va face să consumaţi energie pentru dumneavoastră, amânând responsabilităţile pentru alte zile. Exprimaţi-vă grijile fără a vă confrunta practic cu probleme. Vă va fi greu să vă concentraţi la serviciu cu acest psihic fragil de care daţi dovadă. O persoană de sex opus v-ar putea da o informaţie foarte folositoare.

  Gemeni
Subiectele religioase, despre adevăr şi filosofie sunt cele preferate de dumneavoastră astăzi. Vă veţi regăsi discutând cu prietenii despre literatură sau despre convingerile dumneavoastră în general. O întâmplare de peste zi va scoate în evidenţă sinceritatea dumneavoastră, care îi va surprinde pe cei din mediul apropiat. Spre seară un film science-fiction vă va stimula imaginaţia. Încercaţi să nu mai urmaţi primul impuls şi să luaţi în considerare efectele pe termen lung.

  Rac
Intuiţia este dezvoltată astăzi şi vă oferă răspunsuri surprinzătoare. Ştiţi exact ce se aşteaptă de la dumneavoastră fără a vă cere cineva ceva. Vă veţi afla în poziţia în care va trebui să preluaţi controlul. Va trebui să explicaţi altora şi să-i învăţaţi din ceea ce deja ştiţi. Vă va fi uşor să lucraţi cu emoţiile şi sentimentele celorlalţi.
 
  Leu
Vă comportaţi ca un adevărat lider şi om de echipă. Aveţi conştiinţa de grup, sunteţi orientat social şi vă doriţi să faceţi ceva pentru comunitatea în care trăiţi. Vă place să vorbiţi, conversaţiile stimulându-vă mental. Spre după-amiază, jocurile competitive vă atrag. Puteţi să faceţi o mică excursie sau să vă petreceţi timpul în aer liber. Este bine să învăţaţi să vorbiţi mai puţin şi să ascultaţi mai mult.

  Fecioară
Aveţi parte de un moment în care imaginaţia şi creativitatea îşi vor face simţită prezenţa. Aceste lucruri împreună cu abilitatea de a pune gândurile în cuvinte vă vor ajuta să fiţi în centrul atenţiei astăzi datorită faptului că veţi capta audienţa. Puteţi să vă apucaţi să scrieţi poezii sau povestioare. Sunteţi foarte persuasiv, aşa că dacă sunteţi nevoit să ţineţi discursuri, veţi fi încununat de succes.

  Balanţă
Oricine vă întâlneşte astăzi îşi dă seama că aveţi simţul demnităţii foarte dezvoltat. Luptaţi împotriva discriminării şi sunteţi atras de tot ce înseamnă bun gust. Aveţi respect pentru autorităţi şi pentru persoanele mai în vârstă. S-ar putea să fiţi nevoit să aveţi grijă de copilul unui prieten şi să vă bucuraţi de fiecare moment. Aveţi parte de o provocare intelectuală din partea prietenilor.

 Scorpion
Aveţi chef să vă faceţi planuri şi să faceţi noi strategii. E momentul oportun să luaţi nişte decizii care le-aţi tot amânat. Puteţi să priviţi situaţia per ansamblu pe termen lung de aceea veţi face alegerile cele mai bune. Un musafir în vizită în această după-amiază vă va complimenta spaţiul de locuit. Spre seară deveniţi nostalgic, iar amintirile vă fac să deveniţi foarte sentimental.

 Săgetător
Sunteţi foarte sincer şi deschis astăzi. Nu aveţi nici un secret. Cum arătaţi pe dinafară aşa sunteţi şi pe dinăuntru. Faptul că sunteţi dumneavoastră înşivă vă aduce o stare de bucurie şi aţi depus efort pentru a ajunge la această performanţă. Sunteţi persoana potrivită pentru a organiza orice fel de joc de echipă astăzi. Oamenii sunt entuziasmaţi că se află prin preajmă.

  Capricorn
Astăzi veţi simţi nevoia să observaţi mai mult decât să participaţi. Sunt posibile drumuri scurte sau excursii cu prietenii care vă vor face plăcere. La un moment dat veţi fi provocat şi nu veţi putea acţiona datorită unor blocaje. Nu este momentul potrivit pentru a acţiona în a vă demonstra punctul de vedere. Ambianţa familială este singura care vă linişteşte. Azi sunteţi dispus să-i ajutaţi pe cei din jur, însă aveţi grijă, unii pot profita de acest lucru.

  Vărsător
Veţi prefera tot ce este comun şi deja cunoscut de dumneavoastră, în detrimentul neobişnuitului sau a lucrurilor noi. Aveţi capacităţi de lider şi credeţi în tot ce înseamnă unitate şi spirit de echipă. Veţi fi pus în situaţia de a aduna mai mulţi oameni la un loc sau chiar de a-i organiza. Aveţi viziuni profunde despre cum ar trebui să arate lucrurile şi veţi fi dispus să le împărtăşiţi şi altora.

  Peşti
S-ar putea ca astăzi să vă fie greu să vă exprimaţi. Ceilalţi vă influenţează şi pun o presiune asupra dumneavoastră. Sunteţi foarte ocupat şi e bine să vă organizaţi priorităţile. Simţiţi nevoia să fiţi respectat, dar veţi obţine respectul celorlalţi numai dacă nu-l veţi cere. Dificultăţile în comunicare pot naşte conflicte, care probabil se vor rezolva în câteva zile. E posibil să obţineţi lucruri la care nici nu aţi visat, mai ales pe plan sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS