10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu sunteţi foarte optimist, mai ales că şi cei de acasă ar putea contribui puţin la acest lucru. Dar întâlnirea cu o cunoştinţă mai veche sau compania unei persoane de sex opus vă va remonta. S-ar putea să apară unele schimbări la serviciu şi nu ar fi rău dacă aţi profita de acestea, mai ales că vă doreaţi promovarea. Nu e cazul să vă îngrijoraţi. Săptămâna abia a început, iar proiectele de abia demarează, aşa că este bine să-i lăsaţi pe alţii să vă distragă atenţia de la problemele care vă urmăresc obsesiv.

  Taur
Veţi fi foarte solicitat, vă va căuta multă lume, dar nu aveţi chef să-i auziţi pe toţi. Nu vă eschivaţi pentru că o întâlnire sau o discuţie cu o persoană va juca un rol important pe ordinea de zi. Aţi putea afla răspunsuri la întrebări pe care nu le-aţi putut dezlega până acum. Partea financiară contează un pic cam mult. Sunteţi tentat să refuzaţi oferte cu adevărat importante doar pentru că nu se întrevede o recompensă materială la orizont. Aţi vrea să ţineţi ceva ascuns, dar nu veţi reuşi.

  Gemeni
Oricât de multe obligaţii aţi avea şi oricât de multe ar fi problemele cu care vă confruntaţi, ar trebui să vă faceţi timp şi pentru cel drag. Nu uitaţi că vă puteţi termina treburile mult mai repede dacă sunteţi relaxat şi bine dispus, iar dispoziţia ţine în mare măsură şi de armonia pe care o resimţiţi în jur. Multe schimbări au loc acum în viaţa dumneavoastră. Toate acestea necesită şi resurse financiare din această cauză trebuie să fiţi cumpătat. Chiar şi cele mai mici neînţelegeri vă pot periclita cariera.

  Rac
Aveţi toate şansele să fiţi la locul potrivit şi la momentul potrivit. Aţi putea cunoaşte o persoană care să vă susţină proiectele sau este dispusă să vă acorde un împrumut important. Încercaţi să contactaţi persoana potrivită şi lucrurile vă vor ieşi perfect. Liniştiţi-vă în această privinţă. Banii vor apărea când vă aşteptaţi mai puţin. Dacă deveniţi agitat, nu veţi mai avea concentrarea necesară. Faptul că visaţi cu ochii deschişi vă face să fiţi foarte neproductiv astăzi.
 
  Leu
Sunteţi nemulţumit şi iritat fără un motiv anume. Deşi nu simţiţi oboseala, aceasta îşi spune cuvântul, s-ar putea ca acesta să fie motivul stării de nelinişte. Încercaţi să discutaţi cu prietenii, poate vă veţi mai relaxa. S-ar putea să vă îndrăgostiţi. Cineva îşi revendică drepturile materiale care i se cuvin din urma asocierii cu dumneavoastră. Dacă veţi refuza categoric, veţi pierde mai târziu. Verificaţi astăzi de mai multe ori orice acţiune care vreţi s-o întreprindeţi.

  Fecioară
Energia de care daţi dovadă vă va ajuta să aveţi o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-aţi avut de curând. Gândul vă este la distracţie sau la sport. Încercaţi să vă faceţi timp şi pentru acestea, chiar dacă proiectele pe care le aveţi vă presează. Nu este o perioadă favorabilă în acest sens. Sunteţi nevoit să trăiţi cu ce aveţi şi să aşteptaţi vremuri mai bune. Fiţi atent la colaboratori. Aveţi tendinţa de a-i ignora şi astfel veţi pierde sfaturile lor care vă pot ajuta în găsirea unor soluţii.

  Balanţă
Persoana iubită vă va propune să petreceţi aceste zile exclusiv în doi, fără să vă amintiţi de necazurile apărute în ultima vreme. Puteţi profita de această ocazie ca să mai alungaţi din stres. Veţi face o călătorie scurtă la capătul căreia vă aşteaptă o întâlnire plăcută. Aţi primit o ofertă de finanţare, dar sunteţi foarte indecis. Nu ştiţi dacă să acceptaţi sau nu, iar asta poate întârzia demersurile. Sunteţi atât de mult pe fugă încât nu reuşiţi să apreciaţi lucrurile mărunte din viaţă.

 Scorpion
Copiii sau o persoană mai tânără din familie vă aduc bucurii, iar cei care vă iubesc vă vor dovedi afectivitatea şi sinceritatea lor. Zilele următoare veţi avea parte de o surpriză de proporţii din partea unui prieten. Veţi avea o scurtă perioadă destul de plăcută. Căutaţi un aliat sau un asociat cu drepturi depline pentru a demara o nouă afacere. Vă motivează stimulentul câştigului financiar. Dacă vreţi să vă umanizaţi munca, nu trebuie să vă gândiţi la dragoste în timp ce lucraţi.

 Săgetător
Sunteţi deosebit de sociabil, ceea ce va atrage simpatia colegilor. N-ar fi exclus să aplanaţi o ceartă mai veche şi să aflaţi că unul dintre superiori şi-a programat o vizită la dumneavoastră acasă. Fiţi pregătit să-l trataţi cum se cuvine. Oricât v-aţi ruga nu veţi câştiga premiul cel mare. Trebuie să vă mobilizaţi pentru că altfel veniturile vor întârzia să apară. Astăzi nu puteţi să fiţi atent orice aţi face.

  Capricorn
Zilele acestea s-ar putea să vă întâlniţi cu cineva care vă va face să vă îndrăgostiţi. Înainte de a vă implica, trebuie să vă gândiţi care sunt priorităţile, pentru că un eşec v-ar putea complexa. O femeie încearcă să vă convingă de unele lucruri pe care nu le luaţi în seamă. Oricâte calcule veţi face, banii tot nu se vor înmulţi. Nu apare nimic nou la orizont, deci puteţi să vă bazaţi pe aceleaşi surse de finanţare dintotdeauna. Astăzi păstraţi adevărul chiar cu riscul de a vă dezvălui propriile sentimente. Ceilalţi vă vor aprecia sinceritatea.

  Vărsător
Se pare că norocul vă favorizează. Dacă tot vă merg toate din plin în această perioadă, ar fi bine să vă luaţi măsuri pentru zilele care urmează. Primiţi un ajutor semnificativ din partea persoanei iubite, care doreşte să vă sprijine într-un proiect pe care îl gândiţi. Sunteţi tentat să faceţi afaceri cu prietenii. Vă sfătuim să vă gândiţi bine înainte, dacă nu sunteţi dispus să renunţaţi la partea dumneavoastră.

  Peşti
Zilele acestea aţi prefera să staţi acasă sau veţi încerca să-i convingeţi pe cei dragi să faceţi o călătorie la munte, departe de stresul cotidian. S-ar putea să vă simţiţi slăbit şi din cauza acestui lucru să fiţi şi puţin cam descurajat sau deprimat. Vă veţi reveni destul de repede, mai ales că sunt anumite lucruri pe care trebuie să le finalizaţi cât mai curând. Oricât aţi fi de strângător şi de cumpătat, banii tot îi veţi cheltui. Sunt nişte evenimente de la care nu puteţi să vă sustrageţi. Sunteţi plin de energie şi dedicat muncii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS