Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Luana Ibacka se menţine în formă cu ajutorul Florentinei Opriş
Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii „Specialiştii“ de la Prima TV, este într-o formă de zile mari. Vedeta face mişcare de câteva ori pe săptămână, însă nu într-o sală de fitness, ci în intimitatea propriului cămin, cu ajutorul exerciţiilor propuse de Florentina Opriş, şi în natură, asistată de un antrenor personal.
„Am fost invitată în emisiunea «Sport, dietă şi o vedetă», iar Florentina Opriş mi-a făcut cadou câteva DVD-uri realizate de ea. Îmi doream foarte mult să lucrez braţele şi chiar am reuşit să dau jos un centimetru şi să previn apariţia celulitei.
Programele propuse de ea sunt de aproximativ 50 de minute şi au un ritm acceptabil, nu sunt foarte dinamice. Florentina propune exerciţii atât pentru persoane antrenate, cât şi pentru persoane care nu sunt obişnuite să facă un efort mare. Succesiunea de exerciţii îţi permite să ţii ritmul. Urmând programul ei, nu am mai simţit nevoia să-mi fac abonament la sală. Dacă lucrez de două ori pe săptămână, o dată abdomenul şi braţele şi o dată picioarele şi fesierii, mă simt foarte bine“, mărturiseşte Luana.
Pe lângă exerciţiile fizice, vedeta Prima TV are grijă să mănânce foarte multe fructe şi legume.

Mădălina Drăghici, curtată în Atena de un cântăreţ grec
Mădălina Drăghici, protagonista telenovelei „Iubire şi onoare“, a trezit pasiuni în rândul grecilor.
După absolvirea facultăţii, Mădălina a plecat pentru câteva zile pe meleagurile greceşti, unde a avut parte de o experienţă inedită: „Vineri seară am fost la Bouzukia, un loc în care mă duc cu plăcere de fiecare dată şi de unde plec cu amintiri frumoase pentru că îmi place foarte mult muzica grecească. Fac show acolo cei care cântă, iar atmosfera este minunată. În acea seară l-am cunsocut pe Kostas Martakis, un celebru cântăreţ grec, care mi-a făcut şi o dedicaţie muzicală. Am aruncat cu flori, am cântat şi am dansat“, povesteşte tânăra actriţă.
Decizia de a pleca în vacanţă în capitala Greciei a fost spontană şi, de altfel, binemeritată după o perioadă intensă de studii.

Ana Maria Gheorghe, actriţă într-o piesă de teatru
Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii „Vremea“ difuzată Acasă, a jucat, pentru prima dată în viaţă, un rol într-o piesă de teatru social. Alături de actorii Grupului PACT, Ana Maria a pus în scenă o poveste de viaţă reală. „A fost o experienţă inedită. Am avut mari emoţii, mai ales că era pentru prima dată când trebuia să joc un rol pe o scenă, în faţa unui public.
Pentru vedeta de Acasă, momentul în care spectatorii i-au aplaudat prestaţia a fost extrem de emoţionant. „Sentimentul pe care l-am trăit în momentul în care spectatorii au început să aplaude nu se compară cu nimic. Pur şi simplu am început să tremur. Să urc pe o scenă, să joc un rol luat din viaţa reală a fost o trăire minunată“, mărturiseşte Ana Maria Gheorghe.
Impresionată de reacţia publicului şi mulţumită de jocul ei actoricesc, vedeta îşi doreşte să repete experienţa.

3 Sud-Est, o formaţie din trecut
Laurenţiu Duţă, fostul membru 3 Sud-Est, a declarat de curând, răspunzând întrebărilor presei, că sunt şanse minine, aproape inexistente, ca trupa să se reunească. „N-am făcut tam-tam în presă atunci când am decis să ne despărţim, dar între noi existau tensiuni foarte mari. Eu îmi doream să cântăm cu o trupă în spate, pe când Mihai şi Viorel voiau să continuăm în formula de 3“, a declarat artistul. Laurenţiu a mai precizat că relaţiile dintre el şi ceilalţi doi membri ai trupei s-au răcit după ruptură. „Nu suntem certaţi, dar nu mai suntem nici prieteni. Ne salutăm atunci când ne vedem şi ne mai trimitem mesaje de sărbători“, a mai declarat artistul.

Liberty Parade, 16 ore de show
Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance al anului, încinge atmosfera pe malul mării, pe 24 iulie. Peste 60.000 de iubitori de petrecere sunt aşteptaţi să ia parte la 16 ore de show, de muzică electronică şi dans continuu. Binecunoscuta caravană va parcurge, începând cu ora 16.00, traseul prin staţiuni. Camioanele pline vor porni din Olimp şi vor ajunge pe seară la Liberty Parade Arena, aflată pe plajă dintre Venus şi Saturn.
Odată ajunşi acolo, petrecăreţii costumaţi în cele mai originale şi colorate costume se vor bucura până în zorii zilei de prezenţa celor trei Dj din Above&Beyond, numărul patru mondial în clasamentul realizat de publicaţia DJ Mag, dar şi de cei mai buni DJ români. DJ-ii Vibe FM Optick, DJ Andi, Vali Bărbulescu, Vika Jigulina, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green, Mihai Popoviciu, Snatt & Vix, Lucian Bărbulescu, Paul Damixie, Carlos & Jacs şi DJ Elf vor face spectacol la Liberty Parade.
Petrecerea cu acces gratuit adună anual cei mai mulţi oameni pe litoralul românesc, fiind reperul în funcţie de care zeci de mii de oameni îşi programează vacanţa, concediul sau excursia la mare.

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version