7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
O veste tristă despre persoane dragi vă pune pe gânduri, dar oricât aţi dori să rezolvaţi problema respectivă nu depinde de dumneavoastră. Puteţi fi doar alături cu gândul şi cu inima, pentru că nu stă în puterea dumneavoastră să-i oferiţi un răspuns salvator. Atmosfera din cămin este cam tensionată, pentru că partenerul este îngrijorat şi pesimist.

  Taur
Credeaţi că nu mai ieşiţi dintr-o pasă proastă, dar iată că cineva acolo sus vă iubeşte şi pune punct acestei situaţii nefaste. Uneori, cel mai bun lucru care se poate întâmpla este finalul, ca atare o rezolvare de acest fel nu trebuie să te debusoleze, spunând că o altă cale s-a închis, ci, dimpotrivă, să te bucure că s-a terminat. De acum înainte vă puteţi concentra asupra altor planuri mult mai bune.

  Gemeni
Iubirea vă face mai visător, dar şi mai idealist, privindu-l pe cel drag ca pe omul perfect… Poate n-ar fi rău să-i vedeţi şi defectele, să observaţi şi fisurile relaţiei voastre, pentru că o atitudine de acest fel lasă loc la multă iluzie, care nu este rentabilă unei relaţii de succes. Nici dumneavoastră nu trebuie să faceţi promisiuni pe care nu le puteţi onora, dar nici să vă aprindeţi la poveştile frumoase pe care vi le spune partenerul.

  Rac
Uneori, pericolul se poate ivi şi în cele mai banale împrejurări şi, pentru că aveţi tendinţa de a subestima riscul cu gândul că pe aici nu se poate întâmpla nimic rău, aţi putea cădea în plasă. Chiar dacă faceţi un lucru de o viaţă şi-l ştiţi pe din afară, chiar dacă relaţionaţi cu aceiaşi oameni pe care consideraţi că-i cunoaşteţi, iată că până şi cele mai cunoscute aspecte pot genera surprize neplăcute.
 
  Leu
Generozitatea dumneavoastră poate depăşi orice aşteptări atunci când sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu cineva drag care trece prin momente dificile. Sunteţi capabil de orice gest de compasiune şi de bunătate dacă simţiţi că suferinţa acestuia e sinceră şi dacă mai şi deţineţi cheia la problemele sale. Nu staţi pe gânduri şi îi oferiţi cu dragă inimă ajutorul, fără a aştepta nimic în schimb decât un zâmbet pe chipul lui îngândurat.

  Fecioară
Nu puteţi tolera la nesfârşit atitudinea agresivă a unui coleg care are impresia că numai el are dreptate. Dacă altădată aţi tăcut şi aţi trecut cu vederea, acceptând compromisul, acum nu mai puteţi suporta şi ripostaţi în acelaşi mod, pentru că aveţi ceva de spus. Nu sunteţi de acord cu ceea ce vrea el să impună ca literă de lege şi, chiar de-ar fi să tensionaţi relaţia cu acesta până la duşmănie, trebuie să vă exprimaţi poziţia.

  Balanţă
Sunteţi fericit, vi se citeşte pe chip bucuria, pentru că azi aveţi parte de evenimente dedicate sufletului. O declaraţie de dragoste, o cerere în căsătorie, o plimbare romantică în compania omului drag vă pot duce la apogeul viselor frumoase! Partenerul vă demonstrează cât de mult vă iubeşte şi, la rândul dumneavoastră, vă oferiţi inima pe tavă cu încredere deplină în iubire. Nu mai contează nimic pe lume în afară de legătura dintre dumneavoastră, care poate genera azi momente superbe!

 Scorpion
Aţi vrea să vă împărţiţi între mai multe direcţii, dar pentru că nu le puteţi face bine pe toate, ar fi bine să alegeţi cu grijă una singură asupra căreia să vă concentraţi toată energia. Dacă aţi fi tras în prea multe părţi, aţi fi neglijent, aţi scăpa din vedere aspecte esenţiale şi, atunci când vă veţi trezi în faţa eşecului, veţi fi tentat ori să ignoraţi consecinţele propriilor fapte, ori să le disimulaţi sub masca unui copil care nu ştie ce face.

 Săgetător
Este o zi cu şanse excelente de succes. Ori afacerile cunosc o extindere sau o promovare la nivel mai larg, ori aveţi contacte de afaceri cu ţări străine, de unde pot apărea tranzacţii profitabile, contracte promiţătoare şi stimulente motivante. Pentru ca lumea să afle despre calităţile dumneavoastră trebuie să găsiţi o formă mai amplă de publicitate, pentru că nu puteţi progresa fără să se audă de dumneavoastră în cât mai multe direcţii.

  Capricorn
Aşteptaţi cu sufletul la gură o veste de care depindea ori atmosfera din cămin, ori planificarea unor evenimente viitoare. Fără aceste informaţii, eraţi blocat într-o zonă ceţoasă, neştiind ce trebuie să faceţi, dar azi vă apare în cale o persoană care vă transmite exact ştirea de care aveaţi nevoie. Sunteţi mult mai relaxat acum, pentru că lucrurile vor reintra în normal.

  Vărsător
Vă aflaţi în faţa unui proiect de anvergură şi, deşi vă daţi seama că nu va fi uşor să ajungeţi la rezultatele visate, aveţi o resursă-cheie pentru a vă asigura succesul: entuziasmul. Atâta timp cât vă veţi păstra interesul viu pentru ceea ce vă aşteaptă înainte, atâta timp cât sunteţi motivat şi atras de ţinta planurilor, totul va merge ca pe roate.

  Peşti
Deşi aţi vrea să faceţi multe, deşi imaginaţia nu stă degeaba, totuşi vă lipseşte impulsul care să vă determine să transpuneţi în practică toate aceste idei. Dacă motivaţia nu vine din dumneavoastră, profitaţi de imboldurile care vin de la un prieten mai dinamic. Atâta timp cât veţi forma o echipă unită, în care fiecare investeşte propriile sale resurse, totul va evolua bine, deci trebuie să faceţi un efort să menţineţi şi legătura voastră pe un teren bun, din care să aveţi amândoi de câştigat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS