10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Şi-a scos mama la licitaţie pe internet
Dezamăgit că mama sa nu are deloc noroc în dragoste, britanicul  James Doyan s-a gândit să ia măsuri şi să o ajute să îşi găsească, în sfârşit, un partener de viaţă. Din acest motiv, el şi-a scos mama la vânzare pe eBay pentru o liră sterlină. După cum informează Daily Mail, Sandi Firth, de 63 de ani, după şapte ani de decizii amoroase greşite şi cu două divorţuri la activ, a acceptat imediat ideea fiului său, mai ales că acesta i-a făcut şi o caracterizare elogioasă pe eBay. Britanicul a descris-o pe mama sa ca fiind „frumoasă, bună bucătăreasă, educată, iubitoare şi… nepreţuită“. În plus, în anunţ se menţionează să „subiectul“ scos la vânzare „este încă în stare de folosire, fără defecte şi semne de uzură“ şi că „adoră să se îmbrace în pas cu moda, în ciuda vârstei“. După ce detaliile fizice au fost epuizate, James a descris şi caracterul doamnei Sandi, pe care o consideră „o femeie puternică şi ambiţioasă, care a reuşit să crească doi copii, încăpăţânată şi aprigă, dar în acelaşi timp gentilă şi generoasă“. Din acest motiv, potenţialii doritori trebuie să fie „puternici, dornici să se implice într-o relaţie serioasă, sinceri şi fideli“, plus să aibă peste 1,80 m înălţime.

Iisus, din nou printre pământeni
Peste 40 de procente dintre americani sunt de părere că Iisus Hristos va reveni pe Pământ până în 2050. Cel puţin acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat de Pew Research Center For The People şi Revista Press/Smithsonian. Potrivit aceluiaşi sondaj, 71 la sută dintre respondenţi cred că până la jumătatea secolului va fi vindecat cancerul, iar 66 de procente consideră că membrele artificiale vor funcţiona mai bine decât cele reale, în timp ce 81% cred că PC-urile vor putea conversa precum oamenii. Peste jumătate dintre persoanele intervievate, mai precis, 58 de procente, se tem de un nou război mondial, iar 53 la sută se aşteaptă la un atac terorist asupra SUA cu arme nucleare.
În acelaşi timp, 42 de procente dintre respondenţi cred că cercetătorii vor putea spune ce gândesc oamenii scanându-le creierul, iar 89 la sută cred că o femeie va fi aleasă preşedinte până la jumătatea secolului. De menţionat că 41 de procente dintre americanii intervievaţi sunt de părere că Iisus va reveni în următorii 40 de ani, 46 la sută neîmpărtăşindu-le punctul de vedere. În acelaşi timp însă, unul din trei respondenţi crede că nu va mai exista posibilitatea de a vedea cine are dreptate întrucât un asteroid va lovi Terra.

Johnny Depp va avea propria casă de discuri
Actorul Johnny Depp se pregăteşte să se lanseze şi în industria muzicală, iar acum îşi deschide propria casă de discuri şi caută, la Londra, noi talente în muzică. După cum informează tabloidul britanic The Sun, Depp a înfiinţat compania Unison Music şi a angajat mai mulţi căutători de talente pentru a descoperi noi trupe pe piaţa britanică. „Johnny a fost mereu pasionat de muzică. Se implică foarte tare. Evident, nu poate ajunge la atâtea concerte câte şi-ar dori, dar are o echipă bună lângă el şi va susţine personal orice iniţiativă a acestora“, a declarat un apropiat al actorului. De altfel, în tinereţe, Depp a cântat cu mai multe grupuri de muzică rock înainte să se orienteze spre actorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS