10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Discuţia pe care o purtaţi azi cu un prieten scoate la iveală tot felul de emoţii negative. Ori ceea ce vă transmite el generează o stare psihică negativă marcată de teamă şi nesiguranţă, ori modul în care vi se adresează lasă de dorit. Încercaţi să nu vă lăsaţi provocat într-o dispută, mai bine tăceţi şi înghiţiţi, deoarece riposta dumneavoastră poate fi atât de cruntă încât poate declanşa un război.

  Taur
Deschideţi bine ochii atunci când băteţi palma pentru vreo afacere, pentru că există riscul să fiţi înşelat. De la cele mai mici tranzacţii din piaţă până la cele mai complicate transferuri bancare, se poate infiltra pe undeva o intenţie negativă a unui rival. Cel care promite azi marea cu sarea nu merită crezut, pentru că nu se va ţine de cuvânt şi dacă-i picaţi în plasă va obţine prea uşor un avantaj.

  Gemeni
Vă paşte o criză emoţională periculoasă, care scoate la iveală slăbiciuni sau defecte pe care aţi reuşit să le ascundeţi foarte bine înainte. Controlaţi-vă reacţiile în faţa situaţiilor cu factor mare de risc, pentru că puteţi face o gafă greu de reparat. Cineva umblă la coarda sensibilă şi încearcă să vă influenţeze într-o direcţie care nu vi se potriveşte. Minciuna şi manipularea sunt armele cu care vă poate domina uşor.

  Rac
Agenda încărcată de sarcini dificile, mari consumatoare de timp şi energie, parcă se aglomerează şi mai şi, dar vinovat sunteţi şi dumneavoastră, că nu ştiţi să impuneţi o limită. Dacă vă vede mereu serviabil şi gata să faceţi orice pentru a-i fi pe plac, şeful vă va pasa alte şi alte misiuni, care vă vor împovăra peste măsură. Învăţaţi să refuzaţi ceea ce vă depăşeşte sau atunci când nu aveţi timp să vă ocupaţi de noile sarcini.
 
  Leu
Degajaţi un optimism molipsitor, dar bucuria de pe chipul dumneavoastră este în strânsă legătură cu stima de sine pe care aţi dobândit-o prin ultimele realizări. Aveţi o părere excelentă despre propria persoană, care vă ajută să vă prezentaţi în orice împrejurare într-o lumină favorabilă, care va atrage la rândul ei admiraţia lumii şi aprecieri sincere pentru valoarea pe care o reprezentaţi.

  Fecioară
Parcă trece furtuna pe lângă dumneavoastră, dar puteţi avea o vină în această atmosferă tensionată, pentru că vă sare ţandăra mult prea uşor. Totul vă irită, orice fleac vă scoate din sărite şi nimeni nu reuşeşte să vă liniştească. Planează iz de scandal în anturajul în care vă aflaţi şi, dacă nimeni nu se ridică pentru a-şi impune în mod agresiv punctul de vedere, atunci veţi fi principalul generator de conflict.

  Balanţă
Ascultaţi-vă intuiţia care vă spune că e mai bine să schimbaţi direcţia, de vreme ce nu mai aveţi nimic bun de câştigat de pe urma situaţiei de faţă. A o lua într-o altă direcţie ar însemna o eliberare de un stres inutil şi o evadare dintr-o atmosferă nefastă, ce vă influenţează negativ. Nu vă mai uitaţi înapoi, lăsaţi regretele, lăsaţi procesele de conştiinţă, şi porniţi spre altceva cu inima deschisă.

 Scorpion
Nu mai aveţi răbdare, sunteţi genul de om care vrea acţiune, vrea evoluţii rapide şi rezultate imediate, de aceea nu sunteţi persoana potrivită pentru a clădi un proiect lent şi de lungă durată, nici măcar dacă roadele finale se calculează în bani. Vreţi un profit mult mai rapid, pentru că vă pierdeţi interesul imediat ce apare primul hop. Nu vă concentraţi eficient aşadar la afaceri ce necesită un efort fizic şi mental profund şi renunţaţi înainte de final.

 Săgetător
Jucaţi un rol important în proiectele de la serviciu care s-au împotmolit într-o zonă aparent fără ieşire. Nu vă lăsaţi influenţat de colegii care l-au luat pe nu în braţe şi spun că e imposibil să mai faceţi ceva. Unii au renunţat demult, alţii vă trag înapoi, considerând că orice efort este inutil, dar nu vă lăsaţi oprit cu una – cu două. Până nu analizaţi situaţia şi nu încercaţi câteva variante de redresare a situaţiei, nu renunţaţi.

  Capricorn
Sunteţi solicitat să participaţi la o sarcină colectivă, dar nu sunteţi de acord cu tovarăşii de echipă. Parcă s-au adunat în acelaşi loc doar forţe adverse ce nu pot ajunge la un numitor comun. Fiecare are altă părere şi insistă că are dreptate, iar cooperarea este aproape nulă. Cineva trebuie să unească aceste energii într-o singură direcţie şi veţi prelua dumneavoastră această sarcină, pentru că sunteţi mai rezistent la afronturi şi conflicte.

  Vărsător
Se ştie că sunteţi un coleg de ispravă care atunci când promite ceva se ţine de cuvânt cu seriozitate.
Cineva are nevoie de ajutorul dumneavoastră şi pentru că aveţi cheia problemei sale actuale nu veţi sta pe gânduri şi veţi interveni cu ce puteţi. Altruismul dumneavoastră e fără margini, uitaţi şi dacă altul are nevoie de sprijin şi vă dedicaţi celuilalt cu inima deschisă.

  Peşti
Nu îi puteţi înţelege pe cei care se complac într-o stare pasivă în care nu se mai mişcă nimic. Îi acuzaţi de lene, de lipsă de iniţiativă, pentru că preferă să spună că nu se poate decât să depună vreun efort.
Noroc că apăreţi şi începeţi să-i mai mobilizaţi şi pe alţii, pentru că aveţi mai multă energie faţă de restul lumii. Preluaţi conducerea unui proiect ce pare să înainteze foarte greu şi îi daţi un ritm nou de evoluţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS