12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Basorelief miraculos
Mii de credincioşi din Argentina s-a înghesuit să viziteze o biserică din satul Yerba Buena, provincia Tucuman, după ce au aflat că din chipul lui Iisus Hristos, aflat într-un basorelief, ar curge sânge. După cum informează Krone.at, de la aflarea veştii, basorelieful reprezentând „Cina cea de taină“ a devenit un adevărat loc de pelerinaj pentru miile de credincişi, dornici să vadă cu ochii lor minunea. Preotul Jorge Gandur a mărturisit că lichidul roşu provine de la o rană aflată pe partea stângă a frunţii lui Iisus şi care a fost provocată de unul dintre spini. Această pată a fost remarcată prima dată de doi bărbaţi, care l-au anunţat imediat pe preot. Acesta a prelevat o mostră din substanţă pentru a fi analizată într-un laborator. „Dacă este ceva creat de Dumnezeu, va avea continuitate. Dacă este o făcătură umană, va dispărea. Ca preot, nu vreau să creez iluzii. Ceva s-a întâmplat aici, probabil, ne vom lămuri în timp despre ce este vorba“, a spus Gandur.

Robert Pattinson, succes cu antidepresive
Actorul Robert Pattinson, devenit celebru mai ales seriei „Twilight“, a recunoscut că îşi datorează succesul pastilelor antidepresive. Starul a mărturisit că nu ar fi reuşit să ia audiţia pentru a-i da viaţă vampirului Edward Cullen dacă nu ar fi luat înainte o pastilă de Valium. „Ştiam că va fi o audiţie mai lungă, pentru că făceam un test pentru ecran şi avea loc la casa regizorului. Cu 20 de minute înainte de a pleca, am intrat brusc în panică“, a povestit vedeta. Din acest motiv, el a cerut un Valium de la un coleg.
„A fost, probabil, una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată. Îmi amintesc că mă gândeam la asta când eram în taxi în drum spre acolo. Îmi ziceam: «Vreau să am o reţetă pentru aceste pastile»“, a mai spus actorul.

Kylie Minogue se visează actriţă
Cântăreaţa australiană Kylie Minogue este decisă să revină în lumea filmului. Artista, care a debutat în showbiz jucând în serialul de televiziune „Neighbours“, vrea să îşi reia cariera de actriţă, în ciuda eşecurilor înregistrate cu precedentele ei roluri din lungmetraje.
„Simt nevoia de a accepta încă o astfel de provocare. În calitate de star pop, mi-am creat o lume a mea, în care mă simt foarte confortabil, însă mi-ar plăcea să joc uneori şi în câteva filme independente. Sunt într-o fază încă timpurie a acestui proiect şi acum va trebui să aleg dintre mai multe roluri propuse“, a declarat Kylie. Precedentele sale roluri din „Street Fighter“ (1994) şi „The Delinquents“ (1989) nu s-au bucurat de succesul scontat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS