27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este posibil ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întregul clan. Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care nu vă vor conveni câtuşi de puţin. Veţi avea un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv. Spre sfârşitul zilei vă va fi mai bine. Ar fi de dorit să fiţi cât mai atent la sănătatea dumneavoastră, altfel anumite chestiuni minore s-ar putea croniciza.

  Taur
Comunicarea cu fiinţa iubită evoluează armonios. Veţi avea posibilitatea să plecaţi împreună într-o călătorie, dar n-ar fi exclus nici să faceţi o cucerire cu ocazia unui drum. Starea dumneavoastră generală este bună, sunteţi vioi şi plin de forţă. Veţi munci mult pentru a face faţă tuturor problemelor cu care vă confruntaţi, însă rezultatele vă vor satisface, chiar dacă vor veni cu oarecare întârziere.

  Gemeni
Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. La serviciu veţi avea o mulţime de situaţii de rezolvat şi nu vă va fi prea uşor. Inspiraţia vă va fi de un real folos în luarea deciziilor. Relaţia cu colegii va fi ceva mai puţin comodă. Un membru al familiei ar putea pleca într-o călătorie sau chiar dumneavoastră aţi putea pleca la drum pentru a vă vedea o rudă.

  Rac
Aţi dori să vă consolidaţi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încercaţi să fiţi ceva mai conciliant. Mai ales cei căsătoriţi vor avea o perioadă deosebit de agitată. Pe cât posibil evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece puteţi avea tot felul de surprize. Implicarea în activităţi intelectuale vă va ajuta să vă găsiţi mai uşor echilibrul interior.
 
  Leu
Aţi putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie v-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor chestiunile profesionale. Farmecul personal şi intuiţia vă vor face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Aţi putea face o cucerire, dar nu vor lipsi nici ocaziile de a vă consolida o eventuală relaţie mai veche.

  Fecioară
Impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate aduce serioase neînţelegeri cu rudele apropiate şi nu numai. În plan sentimental, situaţia va fi relaxată. Farmecul personal vă va permite să faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus. Vi se vor face complimente. Starea generală nu este foarte bună. Din fericire, colegii vor fi de partea dumneavoastră. Iniţiativele vor fi avantajoase.

  Balanţă
În această zi va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial n-ar fi exclus să fie nevoie să reveniţi asupra unei activităţi pe care nu aţi finalizat-o la vreme. Tot ce veţi demara acum se va finaliza cu oarecare întârziere. Dacă aveţi de dat un examen, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.

 Scorpion
Sunteţi mai optimist, mai încrezător şi în felul acesta reuşiţi să influenţaţi parcă şi evenimentele. De altfel, călătoriile, dar mai ales relaţiile cu străinătatea se vor arăta favorabile, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În relaţia cu partenerul de suflet vor exista diverse controverse pe teme financiare. Nu încercaţi să rezolvaţi ceva deosebit deoarece nu veţi reuşi mai nimic.

 Săgetător
Şi din punct de vedere mental aveţi reacţii prompte ceea ce vă va fi de un real folos. V-a trebui să fiţi foarte atent şi să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii deoarece aţi putea avea probleme serioase. N-ar fi exclus ca o cunoştinţă să vă bârfească. Calităţile dumneavoastră vor fi apreciate într-o mare măsură, iar starea de iritare ce v-a caracterizat în ultimul timp se va diminua.

  Capricorn
N-ar fi exclus ca persoana iubită să aibă unele neplăceri. Totuşi, relaţia dintre voi va evolua mulţumitor pe tot parcursul zilei. Sunteţi cam agitat şi vă sare ţandăra din orice. Încercaţi să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi mai ales nu vă implicaţi în mai multe activităţi deodată. Sunteţi hotărât să vă puneţi în practică toate proiectele, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie.

  Vărsător
Traversaţi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să vă consolidaţi relaţia cu fiinţă iubită. Vă simţiţi lipsit de forţă şi ar trebui să nu vă implicaţi în prea multe activităţi fizice. Unele surprize se vor ivi în ceea ce priveşte situaţia dumneavoastră materială. Veţi avea de făcut cheltuieli peste aşteptări sau poate se va ivi ocazia unei investiţii.

  Peşti
Initiaţivele dumneavoastră vor putea fi duse la bun sfârşit graţie şi bunei capacităţi de concentrare de care daţi dovadă în această perioadă. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aceştia vă vor aprecia din toate punctele de vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS