Ingrediente (pentru 10 porţii): 10 fileuri de somon fără piele (de câte 200 g), 140 g pesmet, 75 g capere murate, scurse de zeamă, o cană de pătrunjel proaspăt tocat, 1/2 cană de mărar proaspăt tocat fin, 2 linguri de coajă de lămâie, 50 g de unt, felii de lămâie pentru servire.
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 200°C. Puneţi într-un castron pesmetul, caperele, pătrunjelul, mărarul şi coaja de lămâie. Adăugaţi untul topit şi amestecaţi totul până când compoziţia se omogenizează. Este recomandat ca acest amestec să se pregătească cu trei-patru ore înainte de prepararea peştelui. Tapetaţi o tavă cu hârtie de copt. Puneţi pe fiecare bucată de peşte amestec de pesmet în mod egal şi aşezaţi fileurile în tavă. Daţi-le la cuptor timp de 20 de minute sau până când carnea s-a pătruns. Serviţi fileurile împreună cu felii de lămâie.
Somon cu crustă de pesmet
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei