17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Inna are cinci nominalizări la Romanian Music Awards
Cele mai bune piese ale artiştilor români au intrat în competiţia Romanian Music Awards. Inna, artista care a cucerit şi în 2009 cele mai multe trofee pe scena de la Craiova, se mândreşte la această ediţie cu cinci nominalizări la secţiunile: Best Female, Best Album, Best Dance, Best Song şi Best Website.
Puteţi fi chiar dumneavoastră cel care va hotărî cel mai bun artist la cele 14 secţiuni, intrând pe site-ul Music Channel, pentru a vota artistul preferat.
 
Andreea Raicu vă invită la „Întâlnire pe întuneric“
„Întâlnire pe întuneric“, cel mai nou reality-show marca Prima TV, va debuta pe micul ecran pe 21 iunie, gazda sa fiind Andreea Raicu.
„Emisiunea oferă concurenţilor o experienţă plină de suspans şi surprize, dar şi şansa de a-l cunoaşte pe celălalt aşa cum este el de fapt, lucru pe care afară, în lumea reală, este greu de realizat“, mărturiseşte Andreea Raicu.
„Întâlnire pe întuneric“ este un format cu succes internaţional, al aceleiaşi case de producţii care ni l-a adus şi pe Big Brother.

Angel Popescu, distribuit în propriul rol
Mondenul de la Prima TV, Angel Popescu, îşi joacă propriul rol în spectacolul „Cinci Rendez-vous-uri Mortale“. Piesa este un spectacol regizat de Liviu Lucaci, al cărui text a fost premiat la „Festivalul Comediei Româneşti“.  
„Eu şi Alexandru Conovaru ne jucăm propriile roluri, ceea ce dă o mare veridicitate spectacolului. Personajele se numesc Angel şi Cono. «Cinci Rendez-vous-uri Mortale» sunt cinci bucăţi care, aparent, nu au legătură una cu alta, iar tema principală este moartea. Personajele se întâlnesc cu Moartea, fiecare într-un anumit mod“, povesteşte Angel.  

DJ Rynno şi Sylvia încing atmosfera
Rynno & Sylvia au filmat videoclipul pentru noul lor single, „Stereo“. Acesta are la bază un scenariu cât se poate de îndrăzneţ şi neconvenţional, acţiunea petrecându-se într-o cochetă casă de toleranţă. Clipul urmăreşte povestea de dragoste dintre proprietara amplasamentului, jucată evident de Sylvia, şi un tânăr amorezat până peste cap de ea, interpretat de Rynno. Condimentat de ţinutele sexy purtate de Sylvia şi de cele trei dansatoare, videoclipul construieşte o atmosferă încărcată de senzualitate şi de farmec.

Maria Dinulescu, în primul videoclip de pe „Autistul“ lui Florin Chilian
Florin Chilian se pregăteşte de filmările pentru primul extras pe single. Cu îndrăzneala şi sinceritatea dezarmantă care îl caracterizează, Florin Chilian a ales ca prim extras piesa „Viaţa ca o curvă“.
Fanii artistului vor avea parte de o surpriză în noul videoclip, având în vedere că, din punct de vedere al concepţiei, este cât se poate de diferit de clipurile precedente – „Zece“ şi „Chiar Dacă“ – bazându-se pe un minimalism exploziv al sentimentelor şi pe transmisie la nivel emoţional. Povestea videoclipului şi realizarea conexiunii emoţionale va depinde exclusiv de jocul protagonistei, care este actriţa Maria Dinulescu, cunoscută pentru rolurile de excepţie din „California Dreamin“ şi „Pescuit Sportiv“, pentru care a şi câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă la mai multe festivaluri internaţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS