Horoscop

Autori


  Berbec    

Viaţa de cuplu cere o atitudine mai sobră, pentru că aţi depăşit amândoi faza îndrăgostirii adolescentine şi aţi trecut la etapa următoare, a angajamentelor şi a planurilor de viitor. Fiecare are un rol în acest tandem, dar totuşi aveţi tendinţa de a pretinde mai mult de la partener, fără a oferi la fel în schimb. Nu trebuie să uitaţi că o relaţie de cuplu reuşită necesită eforturi şi servicii reciproce, deci trebuie să-i demonstraţi şi dumneavoastră celui drag că sunteţi capabil să vă asumaţi responsabilităţi.

  Taur

Starea de tensiune dispare ca prin farmec în momentul în care intraţi într-un spaţiu mai luminos, mai primitor, care degajă energie pozitivă. Atâta timp cât sunteţi blocat în zona sumbră a stresului şi a grijilor, este normal să nu întrevedeţi nimic bun la orizont. Anturajul contează enorm pentru starea dumneavoastră de bine, ca atare, pentru a avea o zi frumoasă, ieşiţi din mediile ostile sau pesimiste, pentru că vă vor influenţa negativ. Căutaţi doar compania celor veseli şi optimişti.

  Gemeni

Deplasările sunt mari consumatoare de bani şi de timp, dar nu vă va deranja prea mult faptul că banii se duc, pentru că important este scopul călătoriilor. La capăt vă aşteaptă veşti bune, reuşite ce merită orice efort din partea dumneavoastră. Puteţi primi o sumă de bani de departe sau sunteţi nevoit să apelaţi la un serviciu de curierat pentru a expedia un obiect de preţ peste hotare. Cheltuielile cele mai mari ale zilei sunt legate de tranzacţii la distanţă sau pentru întreţinerea maşinii.

  Rac

Cel mai mult apreciaţi felul în care cei din jur vă respectă nevoia de linişte şi de intimitate. Nu veţi tolera atitudini nepoliticoase sau abuzive, pentru că azi lăsaţi foarte puţină lume să se apropie de dumneavoastră. Impuneţi distanţa, dar e spre binele dumneavoastră şi nu consideraţi acest gest izolare sau respingere. Aveţi propria viaţă şi nu trebuie să permiteţi oricui să intre cu bocancii în ea. Numărul celor care ajung acum la inima dumneavoastră este extrem de mic şi toţi sunt aleşi pe sprânceană.

 

  Leu

Nu visaţi la poveşti de iubire ca-n filme, pentru că uneori dragostea se poate manifesta în cele mai banale forme. Nu trebuie să vi se ofere inele cu diamant sau maşini scumpe pentru a şti că sunteţi iubit şi nici nu e nevoie de cele mai eroice gesturi de sacrificiu pentru a demonstra celuilalt cât de important este pentru dumneavoastră. Iubirea poate fi exprimată şi într-un limbaj accesibil sau prin gesturi mărunte. Nu vă lăsaţi furat de iluzii ca-n basme, pentru că dragostea nu vine niciodată călare pe un cal alb!

  Fecioară

Cineva a profitat de încrederea dumneavoastră şi acum ies la iveală gesturile sale incorecte. Sunteţi dezamăgit că v-aţi lăsat păcălit aşa, mai ales că au existat suficiente semnale de alarmă care atrăgeau atenţia asupra intenţiilor sale necinstite, dar din idealism şi din amabilitate nu aţi reacţionat la timp pentru a vă proteja de faptele sale. Acum faceţi pe supăratul şi aşteptaţi să dreagă busuiocul, dar atenţie, vă poate înşela din nou dacă va umbla la coarda dumneavoastră sensibilă!


  Balanţă

Banii sunt preocuparea centrală a acestei zile, pentru că a venit vremea unor plăţi masive, care necesită sume considerabile. Fie că trebuie să-i daţi, fie că trebuie să-i primiţi, banii vă conferă un sentiment de linişte şi confort şi sunteţi mulţumit că aţi ajuns aici. Banii au rolul de a restabili o stare de echilibru şi normalitate în viaţa dumneavoastră: dacă-i daţi, scăpaţi de nişte griji care vă apăsau pe umeri, iar dacă-i primiţi vin exact la ţanc pentru a vă putea plăti datoriile.

 Scorpion

Aveţi un rol benefic asupra unor persoane mai conservatoare, care nu au curajul să preia iniţiativa, aşteptând totul de la alţii. Deveniţi deschizător de drumuri, pentru că aveţi suficient curaj să începeţi, chiar şi fără o analiză prea aprofundată făcută în prealabil. Celălalt vă va urma, dar va aştepta mai întâi să vadă ce efecte are noua acţiune asupra dumneavoastră. Deveniţi un fel de cal de bătaie care, prin exemplul propriu, îi convinge pe alţii dacă un anumit lucru merită încercat sau nu.

 Săgetător

Nu vă băgaţi azi într-o situaţie care vi se iveşte în cale şi care vă atrage ca un magnet. Conţine un factor de risc vizibil, astfel încât nici măcar nu trebuie să încercaţi marea cu degetul ca să vedeţi dacă merită efortul, pentru că veţi avea de suferit dacă vă lăsaţi condus de curiozitate. Primiţi destule semnale de avertizare care atrag atenţia asupra laturii periculoase a acestei acţiuni, deci mai bine staţi pe loc şi aşteptaţi să treacă norul negru. Aşa veţi scăpa fără urmări nedorite.

  Capricorn

Nu înaintaţi mai deloc în planurile începute, nu numai din cauza propriilor limite, ci şi din cauza beţelor în roate puse de colegi sau rivali. Aveţi în preajmă tot felul de cârcotaşi care vă trag înapoi. Deşi nu sunt de acord cu dumneavoastră, nici nu au altă opinie pentru a o propune ca alternativă, deci efectul lor este unul singur: de a vă ţine pe loc cu orice preţ. Luptaţi cu aceste atitudini adverse pentru că nu fac decât să satisfacă orgoliul celor care au reuşit să vă taie avântul.

  Vărsător

Nu vă aventuraţi în prea multe direcţii, pentru că vă veţi irosi energia, fără a construi ceva concret. Sunteţi tras în prea multe direcţii şi nu vă puteţi concentra eficient la un singur scop pe care să-l duceţi la capăt. De abia aţi început o sarcină şi imediat cineva v-a distras atentia şi vă obligă să vă ocupaţi de altceva. Nu puteţi lucra pe mai multe planuri şi nu faceţi altceva decât să vă agitaţi degeaba şi să greşiţi din grabă.

  Peşti

Nu v-aţi trezit cu o stare psihică prea bună şi vedeţi motive de supărare peste tot. Noroc că există cineva apropiat în preajmă, care vede prin ce treceţi şi va reuşi să vă abată gândul de la aceste necazuri, oferindu-vă altă perspectivă asupra evenimentelor care iniţial vă îngrijorau. Datorită încurajărilor acestei persoane, datorită efectului pozitiv pe care îl are asupra dumneavoastră, veţi ieşi din starea sumbră cu care aţi început ziua şi spre după-amiază deja aveţi alt tonus.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 7 iunie 2010

Actualitate

» Craiova: Traficanţii de haşiş nu vor în arest
» Craiova: Fără gaze, fără apă
» Zilele Porţilor Deschise, la Universitatea din Craiova
» Prigoana gunoaielor în Dolj
» Craiova: Sf. Gheorghe Catering
» Promoţia 2010 din CN „Carol I“, felicitată pe scena Teatrului Naţional
» Bani de calculatoare pentru 1.394 de elevi doljeni
» Angajatorii nu mai renunţă prea uşor la salariaţi
» Pensiile private, lovite de criză
» Gorj: Au pus în pericol siguranţa transportului feroviar
» S-a deschis târgul
» Olt: Investiţii „pe bară“ la Văleni
» Primăria Târgu Jiu scoate la mezat 200 de locuinţe ANL
» Atenţie, Finanţele în control!
» Gorj: Un copil de 14 ani a murit înecat
» Gorj: Trupul copilului ucis la Rovinari a fost adus acasă
» 25.000 de lei pentru un panou publicitar
» Un secretar de stat în MFP a câştigat circa 36.000 de lei în aprilie
» Expertiză lipsă în dosarul „Manţog“
» Dosarul TVA al lui Samir, din nou pe rol
» Olt: Centru de ergoterapie, la Spitalul Schitu Greci

Local

» Avocată arestată
» Fostă prostituată, martoră la divorţul lui Berlusconi
» Persoană fără adăpost, electrocutată
» Scandalagiul din Valea Roşie a ajuns în arest
» Şoferiţă de 18 ani, moartă în accident
» Cum să-i împace RAADPFL?
» Sărbătoarea pandurilor, la Cerneţi
» Cocoşul de Hurez, la ceas aniversar
» De 30 de ori mai puţine concedii medicale
» Opoziţia are nevoie de 19 voturi pentru a demite guvernul Boc
» Ambulatoriu de 5,6 milioane de lei la Spitalul din Balş

Dolj

» Rata şomajului în Dolj, în scădere

Sport

» Juniorii Ştiinţei, egal la Hagi acasă
» Uite Popa, nu e… Popa!
» Lung, debut de ziua lui
» A învins şi România pe cineva
» Scurte ştiri
» Harrick va selecţiona baschetbaliştii români
» Jo Jo Dan a fost furat
» Oltenii, 13 medalii la Internaţionale
» Voina nu e încântat de tragerea la sorţi
» Stângă rămâne la Energia
» Dumitru şi Căprioriu, pe podium
» Florin Boboc, victorie rapidă

Bani & Afaceri

» Doi pe un recensământ
» Calafat – podul către El Dorado

Magazin

» Scurte ştiri
» Horoscop
» That jazz, o provocare

Top