17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Tabletă de ciocolată de 72 de kilograme
Michel Thomaso-Defos este un producător de ciocolată francez care a lucrat aproape o săptămână pentru a realiza o tabletă uriaşă de ciocolată, de 72 de kilograme. Potrivit site-ului zigonet.com, ciocolata gigantică a fost fabricată cu ocazia Târgului de Gastronomie organizat în localitatea Albi din Franţa. După măsurătorile oficiale, reprezentaţii Cărţii Recordurilor veniţi să constate posibilul record au anunţat că tableta de ciocolată măsoară 2,40 metri lungime şi 1,20 metri lăţime, având o greutate de 72 de kilograme. „Este prima dată în cariera mea când văd o ciocolată de asemenea dimensiuni“, a declarat uimit arbitrul desemnat să oficializeze recordul. Francezii mai au însă de aşteptat câteva săptămâni înainte de a se bucura de reuşita conaţionalului lor, pentru că de abia atunci reprezentanţii Cărţii Recordurilor vor da un verdict final şi vor stabili dacă tableta de ciocolată este într-adevăr cea mai mare produsă vreodată.

Celine Dion este însărcinată cu gemeni
Cântăreaţa Celine Dion este din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni, sarcina fiind rezultatul unei serii de tratamente de fertilizare in vitro, informează site-ul starpulse.com. Artista, de 42 de ani, şi soţul său, Rene Angelil, încearcă de mai mult timp să îi ofere fiului lor de nouă ani un frăţior sau o surioară. După ce, în luna noiembrie a anului trecut, Celine Dion a pierdut o sarcină, cei doi soţi au toate motivele să fie bucuroşi acum, iar aşteptarea lor a meritat, pentru că în curând ei vor deveni părinţi de gemeni, graţie tratamentelor de fertilitate pe care le-a făcut artista. Celine Dion este însărcinată în 14 săptămâni, iar spre sfârşitul lunii iunie va afla şi care este sexul celor doi copii. „Suntem în al nouălea cer şi nu ne rămâne decât să sperăm că sarcina va fi uşoară şi copiii sănătoşi“, a confirmat Rene Angelil pentru revista People.

Turneu de pocher în pielea goală

Organizatorii primului campionat naţional de pocher în pielea goală din Germania susţin că turneul s-a bucurat de un succes atât de mare încât intenţionează să îl transforme într-un eveniment internaţional, informează site-ul web.orange.co.uk. Finala acestei competiţii a avut loc la Hamburg, între 54 de concurenţi, calificaţi în urma competiţiilor regionale care s-au desfăşurat în toată Germania, la Dresda, Berlin şi Köln. La concurs au participat jucători de pocher profesionişti şi amatori, cu toate că nu toţi cei care au ajuns în finală au fost pregătiţi sufleteşte să îşi dea jos hainele pentru a obţine mai multe jetoane. Turneul s-a desfăşurat în faţa unui public format din câteva sute de spectatori, care au declarat că evenimentul a fost „cu mult mai interesant decât un turneu de pocher obişnuit“. Câştigător a fost germanul Marcel Langkebel, în timp ce pe locul doi s-a clasat o femeie, fotomodelul Jasmin Sun.

Toni Braxton şi Leona Lewis, împreună în turneu

Cântăreaţa americană Toni Braxton se gândeşte să meargă în turneu împreună cu artista britanică Leona Lewis, informează site-ul starpulse.com. Leona Lewis semnase un contract potrivit căruia urma să cânte în deschiderea concertelor Christinei Aguilera, în cadrul unui turneu american. Planurile s-au schimbat după ce Aguilera a decis să amâne data turneului, considerând că are nevoie de mai mult timp pentru repetiţii. Acum, Leona Lewis este în tratative cu Toni Braxton, cele două discutând despre o serie de concerte pe care să le susţină împreună în America. „Am discutat cu Leona despre un posibil turneu, care ar urma să aibă loc în această toamnă“, a confirmat Toni Braxton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII