Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Amadeus reprezintă România la World Expo 2010
Trupa Amadeus a fost invitată să concerteze la World Expo 2010, o expoziţie cu participare mondială care se desfăşoară în perioada 1 mai – 31 octombrie, la Shanghai. Andreea, Alexandra, Patricia şi Cristina vor demonstra încă o dată că succesul în muzică nu ţine de limbă, de religie sau de naţionalitate şi că numele ţării poate fi rostit şi în cele mai demne şi frumoase moduri.
„Abia aşteptăm să cântăm iarăşi în Asia, mai ales că în partea aceea a lumii genul nostru de muzică are extrem de mulţi fani. Am pregătit un show special, având în vedere că ne reprezentăm artistic ţara, iar spectacolele noastre trebuie să fie memorabile“. Expoziţia are la bază prezentarea de către fiecare ţară participantă a progreselor înregistrate în domeniul ştiinţei, tehnologiei, ecologiei şi culturii“.

Horia Brenciu a întâlnit „Perfecţiunea feminină“
Horia Brenciu a întâlnit „Perfecţiunea feminină“ odată cu videoclipul primului single extras de pe albumul „37“, cel de-al doilea material discografic al său.
Este vorba despre Belle, personajul feminin central din videoclipul piesei „Ultimul dans“, un clip unic în România. Ceea ce-l face cu adevărat aparte este combinaţia de efecte prin care s-a realizat producţia.
„Belle este personajul animat cu care dansez în clip. În timpul filmărilor, am căutat-o aproape toată ziua, dar n-am văzut-o nici măcar o dată… A fost un sentiment straniu, dar incitant. A trebuit să fac apel la imaginaţie pentru a simţi prezenţa femeii iubite lângă mine. Mi-a fost foarte aproape însă Olga Avramov, regizorul, Nicolae Cărpenişan, creatorul decorului 3D, Bogdan Lazăr, animatorul motion captures, şi încă 40 de oameni care au alcătuit echipa de filmare“, a mărturisit artistul MediaPro Music.

Andreea Fried merge la concertul Aerosmith de la Sao Paulo
Andreea Fried pleacă la Sao Paulo să-i vadă live pe membrii trupei Aerosmith. Cea mai iubită trupă rock a Americii promite un show de zile mari în cel mai mare oraş al Braziliei.
„Vom sta aproape o săptămână în Brazilia. De abia aştept să-l văd pe Steven Tyler şi pe ceilalţi membri ai trupei. Această călătorie marchează două premiere în viaţa mea. Voi vizita pentru prima dată Brazilia şi voi asista în premieră la un concert Aerosmith. Bineînţeles, îi vom ţine la curent pe telespectatori cu pregătirile pentru concert şi sperăm să avem şansa unui interviu în exclusivitate cu celebrul Steven Tyler“, a mărturisit vedeta Prima TV.
Aerosmith va cânta pe 18 iunie şi la Bucureşti, în cadrul turneului european din 2010, „Cocked, Locked, Ready to Rock!“.

Keanu Reeves vindecă inimile frânte de la Hollywood
Keanu Reeves se pare că deţine leacul pentru inimile frânte de la Hollywood, iar acesta este simţul umorului. Recent, presa internaţională a semnalat apariţia unui nou cuplu în lumea filmului, Keanu Reeves şi actriţa Charlize Theron fiind surprinşi de paparazzi în timp ce petreceau împreună o seară intimă în Beverly Hills. „Keanu i-a ridicat moralul lui Charlize cu umorul său caracteristic şi cu felul său de a fi, discret şi plăcut“, a declarat o sursă pentru publicaţia National Enquirer. Frumoasa actriţă s-a despărţit la începutul acestui an de partenerul său de nouă ani, actorul Stuart Townsend, iar Keanu Reeves i-a fost aproape în toată această perioadă.
Charlize Theron nu este, totuşi, singura actriţă de la Hollywood pe care Keanu a consolat-o după divorţ. Sandra Bullock a plâns şi ea pe umărul actorului după recenta despărţire de Jesse James. „Keanu a sprijinit-o foarte mult în această perioadă dramatică“, a mărturisit un prieten al Sandrei.

Smiley şi-a lansat noul single – „Love is for free“
Smiley şi-a lansat pe lungimea undelor noul single – „Love is for free“. Piesa face parte de pe albumul „Plec pe Marte“, lansat în luna martie. Deşi piesa care poartă şi numele albumului se află pe primele locuri în topurile muzicale din România, „Love is for free“ a fost aleasă pentru promovare ca al doilea single de pe materialul muzical, pentru mesajul optimist şi lejer.
Videoclipul se va filma în perioada imediat următoare într-o locaţie exotică şi va apărea la începutul acestei veri.

Exit mobile version