16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Energia fizică este la limita superioară, ceea ce vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Dacă cineva vă arată că o decizie este eronată, nu vă încăpăţânaţi, ascultaţi-i sfatul şi faceţi schimbările ce se impun. Oricum, gândurile vă sunt cam împrăştiate, aşa că este cazul să daţi dovadă de un dram de prudenţă.

  Taur
Veţi avea de făcut faţă unor cheltuieli care vă vor dezechilibra serios bugetul, dar nu trebuie să vă faceţi griji – totul se va rezolva chiar mai bine decât credeţi. Este posibil să plecaţi la drum pentru a rezolva chestiuni de natură familială sau, pur şi simplu, pentru a vă vedea cu rudele.

  Gemeni
În cazul în care aveţi de semnat acorduri sau tot felul de acte oficiale, va trebui să fiţi foarte atent, căci se pot ivi tot felul de încurcături. Orice activitate comercială vă poate aduce surprize neplăcute, aşa încât mai bine vă abţineţi. Unul din planurile dumneavoastră mai vechi ar putea căpăta contururi reale.

  Rac
Pentru ziua de azi aveţi în plan tot felul de proiecte de petrecere a timpului liber. Aţi dori să schimbaţi ceva în aspectul dumneavoastră exterior, iar achiziţia unui obiect de îmbrăcăminte v-ar putea face să vedeţi viaţa într-un mod mai frumos. Este posibil să fie nevoie să plecaţi la drum.
 
  Leu
Problemele de la serviciu v-au obligat la eforturi deosebite, astfel încât ar fi binevenită o ieşire în afara oraşului. Încercaţi şi un sport în aer liber sau măcar faceţi câţiva paşi pe jos; în felul acesta, starea de iritare s-ar diminua considerabil. Energia fizică este în exces şi vă permite, ba chiar cere mai multă mişcare.

  Fecioară
Şi astăzi şansa este de partea dumneavoastră, iar iniţiativele vă vor fi apreciate la justa valoare; ceea ce-i îngrijorează pe cei din jur este modul în care doriţi să le puneţi în aplicare. Veţi intra în posesia unei informaţii cu adevărat incendiare, pe care însă nu este momentul să o folosiţi.

  Balanţă
O zi destul de plină, în care veţi avea de făcut o mulţime de lucruri şi vi se va părea că timpul nu vă mai ajunge. N-ar fi exclus să primiţi o vizită care vă va da peste cap toate planurile. Veţi descoperi că, în fond, acest lucru vă face plăcere, căci oricum nu aveaţi chef de treabă.

 Scorpion
Înregistraţi un câştig ce vă va permite satisfacerea unui moft. Oricum, activităţile financiar-contabile vă favorizează. Cineva din anturajul apropiat vă va solicita sprijinul. Nu sunteţi în forma dumneavoastră cea mai bună din punct de vedere fizic, dar nici nu-l puteţi refuza.

 Săgetător
Activităţile de divertisment vă preocupă în mod special. Este posibil să plecaţi într-o călătorie, ceea ce vă va face mare plăcere, dar atenţie la ce mâncaţi – stomacul dumneavoastră este sensibil în această perioadă şi v-ar putea crea unele probleme.

  Capricorn
Din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Vi se vor face o mulţime de propuneri, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat. Ar fi bine să vă gândiţi şi să nu mai fiţi aşa de nerăbdător; oricum, sfatul unui prieten nu strică.

  Vărsător
Farmecul personal îşi va spune cuvântul, aşa că se întrevăd succese în relaţiile cu persoanele de sex opus. Vă tentează o mică variaţie în sfera relaţiilor sentimentale, dar rămâneţi prudent. Chestiunile profesionale vă interesează mai mult decât în mod obişnuit.

  Peşti
Situaţia financiară vă va interesa în mod special. Vor fi multe cheltuieli de făcut, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. Mare atenţie, deoarece nu este exclus nici să încerce să vă păcălească cineva. Acasă aţi putea demara unele schimbări pe care oricum vi le doreaţi de multă vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS