Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Trupa Holograf are un nou videoclip
Trupa Holograf întâmpină vara cu un nou videoclip al piesei „Fericire în dar“.
Clipul este o producţie care a presupus filmări pe parcursul celor două concerte de anul acesta de Dragobete, de la Sala Palatului, şi un montaj care a durat mai bine de două săptămâni. Pe lângă imagini din show-uri, videoclipul surprinde şi momente din culise, de la repetiţii, şi nu numai. În prezent, băieţii de la Holograf lucrează la un nou album pe care va fi inclus şi noul single, „Fericire în dar“.

Keo este în căutarea dragostei
Keo a încheiat în această săptămână filmările videoclipului pentru cel mai nou single al său, „Give me your love“. Piesa este o colaborare cu un cântăreţ francez de hip-hop, Ralflo, care a venit special din Franţa pentru acest videoclip. Ralflo a colaborat şi cu artişti precum Soprano şi IAM.
Videoclipul este dominat de o prezenţă feminină ravisantă, Flavia, o tânără absolventă a Liceului de Coregrafie, care a lucrat patru ani la Opera Română şi a studiat dansul timp de trei ani în Londra. Coregrafia din videoclip este inspirată din cultura americană a anilor ‘80.

El Negro, în deschiderea concertului legendarei trupe a lui Bob Marley
El Negro, cea mai bună trupă românească de reggae, va cânta în deschiderea show-ului legendarei trupe The Wailers. Concertul va avea loc pe 10 septembrie la Sala Palatului, iar spectacolul face parte din turneul internaţional „The 40th Anniversary Tour“, care marchează patru decenii de existenţă a trupei.
Trupa El Negro are peste zece ani de activitate pe piaţa muzicală românească şi a cântat de-a lungul timpului pentru un public în formare.
The Wailers a fost fondată în 1969 chiar de Bob Marley, iar la 29 de ani de la dispariţia lui, legenda a fost continuată de basistul Aston „Familyman“ Barrett, care a adus noi talente în trupă. Pentru prima dată în România, piese celebre ca „I Shot the Sheriff“, „No Woman, No Cry“, „Could You Be Loved“, „Stir It Up“, „Redemption Song“ sau „One Love“ vor răsuna la Bucureşti.

Meg Ryan s-a apucat de decoraţiuni interioare
Meg Ryan a permis camerelor de filmare să intre în noua sa casă din Martha’s Vineyard, Cape Cod, pe care a decorat-o.
Cu ajutorul unei firme de design interior din New York, Meg Ryan şi-a pus în practică o mai veche pasiune. „Mă simt de parcă aş fi renovat case toată viaţa“, a declarat Meg Ryan pentru Elle Decor. „Am renovat apartamente, studiouri, o cabană în Montana. Tot timpul rup pagini din reviste pentru inspiraţie“. Marsha Russell, decoratoarea cu care Meg Ryan a lucrat la acest proiect, a completat: „Este absolut minunată şi practică. Meg a vrut să se consulte cu cineva care să şi găsească tot felul de obiecte pentru ea. Meg este vizionara acestui proiect. Are gusturi minunate şi un ochi incredibil“.

Exit mobile version