12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

De la sinucidere la altar
Doi tineri din Rusia care în urmă nu cu mult timp au fost pe punctul să îşi ia viaţa se pregătesc acum de căsătorie. Andriej Ivanov, de 26 de ani, disperat după ce logodnica sa a murit într-un accident de maşină, cu o zi înaintea nunţii lor, avea de gând să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de pe un pod din Rusia. Destinul a făcut însă ca, atunci când a ajuns pe podul Ufa, de peste râul Belaya, din centrul Rusiei, să dea de Maria Petrova, o tânără de 21 de ani, care intenţiona să se arunce în gol după ce părinţii ei o alungaseră de acasă pentru că a rămas însărcinată cu un necunoscut. „În adâncul inimii mele, ceva îmi spunea să nu o las să-şi ia viaţa, chiar dacă şi eu aveam aceleaşi gânduri negre şi inima îmi era zdrobită. Am strigat: «Opreşte-te!». Şi am alergat spre ea. A căzut în braţele mele şi a început să plângă, după care şi eu am început să plâng. Ne-am ţinut în braţe unul pe altul şi apoi am vorbit ore în şir. Noaptea aceea mi-a salvat viaţa“, a povestit Andriej. Acum, cei doi amorezi sunt fericiţi şi se pregătesc să se căsătorească.

Kim Cattrall nu se mai gândeşte la căsătorie
După trei mariaje eşuate, cunoscuta actriţă Kim Cattrall nu mai vrea să audă de nuntă şi nici nu intenţionează să fie vreodată mamă. „Trei îmi sunt de ajuns. Nu mă mai mărit în veci! Şi nici copii nu vreau. Vreau să fiu independentă. Dacă decid să îmi petrec timpul cu cineva, atunci o voi face. Dacă nu, nu. Căsătoria este un lucru lipsit de importanţă“, a declarat actriţa britanică de 53 de ani. Kim s-a măritat prima dată în 1977, cu Larry Davis, de care s-a despărţit doi ani mai târziu. A urmat apoi mariajul cu Andre J. Lyson, în 1982, însă şi această a doua tentativă a eşuat după şapte ani de convieţuire. Ultimul eşec matrimonial al actriţei datează din 2004, când Kim a divorţat de Mark Levinson, după şase ani de căsnicie.

Marisa Miller, cea mai sexy femeie din lume
Supermodelul Marisa Miller a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de cititorii revistei FHM, devansând-o pe deţinătoarea titlului, actriţa Megan Fox. Marisa, care a colaborat cu Sports Illustrated, Victoria’s Secret şi Harley Davidson, a reuşit să strângă peste un milion de voturi din întreaga lume, cu ajutorul tuturor ediţiilor FHM. Supermodelul american locuieşte în California, fiind unul dintre cele mai bine cotate şi dorite manechine din industria modei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS