20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRomantismul coafurilor

Romantismul coafurilor

Doamnele şi domnişoarele care au părul lung pot încerca acum o schimbare, optând pentru tunsoarea bob franjurat, căci părul scurt este din nou la modă. În plus, acest gen de tunsoare este uşor de întreţinut şi nu vă răpeşte prea mult timp, căci părul arată fabulos în forma lui naturală. Reprezentantele sexului frumos au o varietate de opţiuni pentru tunsorile scurte, de la stilurile ondulate, la cele în straturi, franjuri, boburi.
Şi bretonul se menţine în top, cu mici modificări, însă. Bretonul simetric dispare, fiind înlocuit cu unul mai puţin evident, care se îmbină perfect cu restul părului.
Şi dacă totuşi nu vreţi să vă scurtaţi părul, trebuie să ştiţi că şi şuviţele lungi, uşor ondulate, într-un stil cât mai natural, rămân în trenduri.
Onduleul poate fi uşor de realizat chiar şi acasă. Înainte de culcare, împletiţi sau răsuciţi părul într-un coc, iar a doua zi dimineaţa, în faţa oglinzii, răsfiraţi-l puţin cu degetele. Onduleurile vor fi lejere şi seducătoare.

Coafurile boeme, la modă

Coafurile boeme sunt şi ele în tendinţe. Le-am descoperit pe podiumurile de modă şi le-am admirat. În plus, emană şi acel aer romantic. Deci nu ezitaţi să afişaţi o coadă împletită neglijent, una răsucită sau întortocheată.
Dacă adăugaţi şi câteva accesorii la modă, o clamă floricică, dantele brodate, pene sau bentiţe în culoarea bronzului, veţi cuceri cu siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU