14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinApariţii editoriale

Apariţii editoriale

Îngerul Păzitor
de George Lazăr, Editura Millenium

Romanul lui George Lazăr, „Îngerul Păzitor“, apărut în decembrie 2009 la editura Millenium, a fost acceptat pentru publicare pe Amazon, atât în versiunea tipărită, cât şi în versiunea electronică, disponibilă pentru terminale de tip Kindle, la adresele http://www.amazon.com/Ingerul-pazitor-Romanian-George-Lazar/dp/6068113043/ respectiv http://www.amazon.com/Îngerul-pazitor-ebook/dp/B003H05YV0. www.Amazon.com este cea mai mare librărie virtuală din lume şi, cu excepţia câtorva titluri ale unor autori români din diasporă, până la romanul „Îngerul Păzitor“, nici un alt autor din România nu a mai ajuns, până în prezent, să fie listat pe acest site. Publicarea a fost posibilă datorită unei alte edituri, Eagle, care a încheiat un parteneriat cu Amazon, prin care romanele a mai mulţi autori români vor fi disponibile pentru cititorii din diaspora, dar şi pentru cei din ţară. Recent, romanul a fost desemnat Cel mai bun volum românesc apărut în 2009 de cititorii care au votat pe portalul www.cititorsf.ro.
Cartea este considerată de critici un tehno thriller de excepţie. Imaginează-ţi că, într-o zi, vine cineva la tine şi te avertizează: peste câteva zile vei muri. Desigur, îl alungi, ca pe un individ pus pe glume macabre. Însă acesta insistă şi îţi dovedeşte, cu fapte pe care numai tu credeai că le ştii, cum că, într-adevăr, ţi-a salvat viaţa în trecut, special pentru a ajunge în acest moment când, dacă vrei să mai trăieşti, trebuie să plăteşti. Ah, am uitat să vă spun: oferta se face numai celor foarte bogaţi.
Îţi trece prin cap că o fi un şarlatan dornic să te şantajeze. Un escroc dispus să-ţi însceneze ceva, ca să te scurgă de bani. Dar nu e aşa, pentru că îţi dovedeşte că s-a inventat şi acel dispozitiv cu care putem arunca, în condiţii speciale, o privire mioapă în viitor pentru a afla ceea ce credeam că este numai atributul lui Dumnezeu: momentul aproximativ al morţii. Dacă toate astea s-ar petrece, ai da banii? Dar dacă supravieţuirea ta înseamnă moartea altora, ce ai alege?
Romanul „Îngerul Păzitor“ îţi promite dezvăluirea unei probleme la care nu te-ai gândit niciodată. Viaţa ta, vieţile tuturor au un preţ. Depinde cât eşti de dispus să îl plăteşti. Şi, mai ales, să suporţi consecinţele.
Nu o să laşi din mână această carte. Până la ultima pagină când îţi vei dori să mai urmeze şi altele.
Romanul poate fi achiziţionat din librării sau de la librăria virtuală www.sci-fi.ro .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS