Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Artă cu ciocanul
Deşi la prima vedere cuiele sunt bune doar pentru tâmplărie, există cazuri când acestea pot contribui la adevărate opere de artă. Este şi situaţia sculptorului şi pictorului Marcus Levin, care foloseşte cuiele în scopuri artistice. Recent, acesta şi-a prezentat lucrările la Londra, expoziţia sa bucurându-se de un real succes. Cu un ciocan şi câteva mâini de cuie, Levin a creat adevărate opere de artă, extrem de apreciate pentru orginalitatea lor. De altfel, o lucrare din 26.600 de cuie a fost scoasă la vânzare pentru 399.750 de dolari.

Lătratul, interzis prin lege
Autorităţile dintr-un orăşel din statul american New Jersey au luat o decizie cu totul originală. Primarul oraşului Piscataway intenţionează să instituie o lege prin care să interzică lătratul câinilor 24 de ore din 24. De altfel, în acest oraş există deja o lege împotriva lătratului pe timpul nopţii. Dar acum edilul vrea să extindă legea şi pe timpul zilei din cauza celor peste 400 de reclamaţii pe care le-a primit anul trecut.
„Timpurile s-au schimbat. Oamenii au două sau trei locuri de muncă acum. Calitatea vieţii este un lucru important. Oamenii trebuie să fie respectuoşi“, susţine primarul. Stăpânii căţeilor spun însă că nu au cum să oprească patrupedele din lătrat. „Am un câine şi, ca orice câine, latră. Dar este un câine bun, nu latră constant. Doar când vede un iepure sau un raton o ia razna… Dar 24 de ore, cred că este un pic cam dur“, a spus stăpânul unui câine. În cazul în care patrupedele latră prea mult, stăpânii câinilor pot fi amendaţi cu sume între 40 la 600 de dolari.

Ricky Martin: „Sunt homosexual şi sunt mândru de asta!“
După ani de speculaţii, artistul portorican Ricky Martin a recunoscut că este homosexual. Dezvăluirea, care pentru mulţi nu a fost nici o surpriză, a apărut chiar pe site-ul cântăreţului. „Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu ceea ce sunt“, a recunoscut cântăreţul. Ricky a adăugat că s-a hotărât să facă dezvăluirea după ce a început să-şi scrie memoriile, ceea ce l-a adus „foarte aproape de adevăr“ şi l-a convins să dea totul la iveală. Cântăreţul a explicat că a păstrat atâta timp secretul deoarece toată lumea îi spunea că recunoaşterea homosexualităţii îi poate distruge cariera. Acum însă, după naşterea copiilor săi, secretul a devenit prea apăsător, iar această mărturisire este ca o eliberare. Imediat după publicarea mărturisirii sale, site-ul solistului a fost blocat de miile de accesări. Mulţi dintre fani l-au asigurat că-l vor admira în continuare, indiferent de orientarea sa sexuală, în timp ce alţii s-au declarat dezamăgiţi.

Exit mobile version