Horoscop

Autori


  Berbec    

Totul evoluează mult mai lent, iar pentru o fire iute ca dumneavoastră ritmul acesta este dezarmant. Este o lecţie bună de răbdare, ca să înţelegeţi că lucrurile bune se construiesc încet, pas cu pas, parcurgând etapele fireşti ale oricărei construcţii. Cel mai bine ar fi să vă concentraţi asupra unui singur proiect şi să încercaţi să-l duceţi la capăt aşa cum se cuvine, pentru că nu puteţi face două lucruri dintr-un foc.

  Taur

Faceţi echipă bună cu un prieten, pentru că vă completaţi reciproc foarte bine. Sunteţi foarte diferiţi: unul priveşte spre viitor şi e dornic de schimbare, pe când celălalt e mai conservator şi se ţine cu dinţii de ceea ce-i inspiră stabilitate, dar dacă vă uniţi forţele, aceste trăsături diametral opuse nu se vor respinge. Unul vine cu ideea, celălalt pune în practică; unul trasează direcţia teoretică, celălalt pune umărul la treabă.

  Gemeni

Nu sunteţi mulţumit de sensul în care evoluează un proiect în care aţi investit multă energie şi pasiune. Se pare că implicarea dumneavoastră nu a fost de ajuns, a mai fost nevoie de ceva ce nu a apărut în acest plan, iar acum rezultatele încep să vă dezamăgească. Nu renunţaţi, sunt probe de încercare inerente care vă testează rezistenţa şi ambiţia. Trebuie să continuaţi în ciuda opreliştilor.

  Rac

Viaţa de familie este cea mai mare bucurie a acestei zile şi vă întoarceţi acasă cu sufletul plin de optimism şi fericire. Relaţia cu partenerul de viaţă merge excelent, vă completaţi unul pe altul, bazându-vă pe o comunicare mai armonioasă şi mai tandră. Copiii sunt alături de dumneavoastră şi participă efectiv la planurile de familie, unde au şi ei un rol de jucat. Vă preocupă pe toţi confortul casnic, de aceea se discută mai serios despre redecorare.

 

  Leu

Greu de spus dacă este o zi perfectă sau dezastruoasă, de parcă nu aţi reuşit să trageţi o linie între bucurie şi tristeţe. Aveţi parte de un eveniment deosebit, care ar fi trebuit să vă pună într-o lumină nouă, dar ori rataţi şansa, ori nu aveţi curajul să profitaţi de ea, de parcă nu sunteţi pregătit psihic. E ca şi cum aţi primi un cadou şi începeţi să-i găsiţi defecte şi să vă puneţi tot felul de întrebări.

  Fecioară

Azi ar trebui să luaţi legătura cu un grup mai larg de persoane, dar timiditatea vă copleşeşte şi nu vă lasă să vă exprimaţi coerent. V-ar fi mult mai uşor dacă, printre persoanele care stau cu ochii pe dumneavoastră, s-ar afla şi un prieten care să vă ajute să depăşiţi blocajul de comunicare. Aveţi multe de spus, dar nu vă găsiţi cuvintele, pentru că aveţi nevoie de un stimulent cât de mic pentru a începe.


  Balanţă

Fiţi foarte atent la direcţia în care evoluează un anumit demers cu tentă oficială, pentru că cineva vă poate trimite pe o pistă falsă. Are interesul să vă deruteze şi să vă facă să greşiţi, pentru că greşeala dumneavoastră ar putea atrage succesul său. Nu vă bazaţi pe orice informaţie primită, fiţi mai exigent atunci când vă încredeţi în ceea ce auziţi.

 Scorpion

Aţi ajuns într-un punct critic, ce poate strica tot ce aţi construit până acum, dar dacă lăsaţi orgoliile la o parte şi cereţi ajutor, puteţi depăşi cu bine acest impas. Există cineva în preajmă care deţine soluţia problemei, dar vă e greu să recunoaşteţi că aveţi nevoie de sprijin. Consideraţi că deţineţi toate resursele pentru a depăşi acest moment, dar nu e chiar aşa.

 Săgetător

Persoana cu care vă întâlniţi azi are un efect negativ, pentru că vă taie tot avântul cu care aţi pornit o acţiune. Deşi credeaţi că veţi face progrese mari pe parcursul zilei, iată că apare o dificultate ce nu vă lasă să treceţi la etapa următoare. E un impas nesemnificativ, o pauză necesară pentru a vă mai trage sufletul şi pentru a decide încotro să mergeţi de acum încolo.

  Capricorn

Nu reuşiţi să vă exprimaţi emoţia aşa cum ar trebui, sunteţi mai timid, mai retras, poate chiar ostil la gesturile de afecţiune ale celor din jur, încât aţi putea fi înţeles greşit de ceilalţi. Faceţi un efort şi deschideţi-vă sufletul, spuneţi ce simţiţi, ce doriţi, ce visaţi… Nu e un semn de slăbiciune să vă împărtăşiţi gândurile cele mai intime, ci demonstraţi astfel că aveţi un suflet.

  Vărsător

Dacă nimeriţi într-un mediu tensionat, e şi normal să vă concentraţi greu la ceea ce aveţi de făcut, ca atare nu turnaţi gaz pe foc dacă tovarăşii pun beţe în roate. Ignoraţi motivele de enervare care pot apărea la tot pasul, altfel nu veţi face nimic constructiv astăzi. Colaboratorii nu se implică aşa cum ar trebui, dar nici dumneavoastră nu răspundeţi prezent la toate solicitările.

  Peşti

Sunteţi cuprins de un entu-ziasm copleşitor, care nu prea vă reprezintă. Sunteţi genul mai comod, care nu se aprinde la prima scânteie, ci are nevoie de ceva timp pentru a se convinge că merită cu adevărat atâta implicare, tocmai de aceea este de mirare că acum deveniţi atât de dinamic la primul impuls. E posibil ca la originea acestei energii fantastice să se afle şansa de a vă împlini o mare dorinţă.Comenteaza acum

Alte stiri

11 martie 2019

Dieta pentru bila leneșă: 6 alimente cu efect benefic

Principala funcție a vezicii biliare este prelucrarea grăsimilor. Află ce alimente poți consuma pentru a trata cu succes bila leneșă, în timp ce ai o digestie optimă, potrivit eva-rom. În momentul în care vezica biliară nu își îndeplinește rolul ...

Sumarul ediției de miercuri, 24 martie 2010

Actualitate

» Poliţist din Olt, reţinut de procurorii DIICOT
» Pensionar în România
» Craiova: Parcul Tineretului a luat apă
» Craiova: Au dispărut pavelele din trotuar
» Craiova: S-a deschis Punctul de Recoltare Synevo
» Craiova: A început audierea romilor săltaţi din Băileşti
» Olt: 125 de transportatori de mărfuri, amendaţi într-o zi
» Gorjeancă reţinută pentru şantaj
» Gorj: Poliţiştii, la film de ziua lor
» Morţii fac dializă la Spitalul Judeţean
» Proiectul noii Constituţii a Republicii Moldova a fost definitivat
» Batjocură de drum pe bani publici
» Craiova: Cine încarcă factura?
» SIF Oltenia riscă o decapitalizare de 40 de milioane de euro

Local

» Coco şi-a dezamăgit antrenorul
» Solomon, în celulă cu opt paturi
» A murit în piaţă
» Vineri se opreşte apa
» Luna Pădurii, marcată prin diverse activităţi de ecologizare
» Scurte ştiri
» Milioane de hectare au nevoie de custozi şi finanţare

Dolj

» Tavanul grădiniţei din Cârcea s-a prăbuşit

Gorj

» Prefectura Gorj va fi pichetată de cei de la Energoconstrucţia

Sport

» „Briliantul“, rupt pentru opt luni!
» Ribery, pe banca de rezerve
» Meciuri regizate în Serie A
» Avocatul lui Mutu, în aşteptarea deciziei
» Radu Voina strigă catalogul
» Maike Cioacă revine la Baku
» Gallovits, eliminată în calificări la Miami
» Două victorii pentru tenismenii craioveni
» Oltenii atacă Ardealul
» „Dacă aş da timpul înapoi, nu aş mai pleca“

Bani & Afaceri

» O alunecare de teren a izolat patru localităţi mehedinţene
» „Pastorala Floriilor“, la Stăneşti
» Bani de la guvern pentru regularizarea unui râu
» Senator bun de arestat
» Agricultorii nu mai primesc subvenţii

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» Scurte ştiri
» Horoscop
» Lecţii de stil de la persoanele de vârsta a treia
» Idei pentru o ţinută de primăvară
» Borş cu perişoare din dovlecei
» Monodactylus Argenteus, un peşte de acvariu

Top