12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Cel mai mare castel din cărţi de joc
Bryan Berg este un arhitect original, renumit în Statele Unite pentru castelele din cărţi de joc pe care le realizează. Potrivit site-ului zigonet.com, americanul de 35 de ani construieşte machete ale unor clădiri celebre, folosind pentru realizarea acestora doar cărţi de joc, fără nici un fel de lipici sau benzi adezive. Când avea 17 ani, Berg a doborât primul său record, construind un castel cu un turn înalt de 4,67 metri. Cea mai recentă construcţie din cărţi de joc este o replică a unui cazino din Las Vegas, o machetă de 227 de kilograme, la care a muncit 44 de zile şi pentru care a avut nevoie de 218.792 de cărţi de joc. Bryan Berg a anunţat că, după ce castelul din cărţi de joc va fi fost expus timp de zece zile, va distruge construcţia, pentru a dovedi că nu a folosit nici un fel de adeziv.

Emma Watson s-a despărţit de iubitul ei
Actriţa Emma Watson, devenită celebră graţie rolului Hermione Granger din seria „Harry Potter“, este din nou disponibilă pentru bărbaţii interesaţi. După cum informează site-ul starpulse.com, actriţa s-ar fi despărţit de iubitul ei, cu care era împreună încă din anul 2008. Britanica de 19 ani era implicată într-o relaţie cu Jay Barrymore, un bancher de 28 de ani. Se pare însă că totul s-a terminat între ei la doar câteva luni după ce Emma Watson s-a mutat în Statele Unite, unde studiază la Universitatea Brown. Informaţia a fost dezvăluită unei publicaţii britanice de un apropiat al actriţei. „Relaţia dintre Emma şi Jay intrase într-un impas, iar după ce ea a plecat în America, oceanul care îi despărţea s-a dovedit o piedică prea mare pentru ca ei să mai rămână împreună“, a spus apropiatul Emmei Watson.

Dezbrăcat în montagne russe
Un britanic a lansat întregii lumi o provocare pe cât de haioasă, pe atât de bine intenţionată. După cum informează site-ul 7sur7.be, Richard Jones a decis să strângă fonduri pentru o organizaţie caritabilă dându-se în toate caruselurile de tip „montagne russe“ din Europa şi din America, dar nu oricum, ci complet dezbrăcat. Britanicul de 27 de ani a reuşit ce şi-a propus. După câteva luni în care a vizitat nenumărate parcuri de distracţie, a ajuns la un record de 10.000 de ture făcute în montagne russe fără nici o haină pe el. Aceasta însă nu este o noutate pentru Richard Jones. În urmă cu şase ani, britanicul a intrat în Cartea Recordurilor după ce s-a dat dezbrăcat într-un montagne russe împreună cu alţi 112 „petrecăreţi“ la fel de dezinhibaţi ca şi el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS