Horoscop

Autori


  Berbec    

Aveţi mult de lucru la slujbă, dar sunteţi eficient, iar şefii vă apreciază. Veţi avea de făcut şi unele drumuri, care până la urmă se vor dovedi avantajoase. Evitaţi sa vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu colegii, deoarece nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera la serviciu. Nu sunt indicate nici negocierile legate de salariu sau discuţiile pe teme financiare.

  Taur

Aveţi mult de lucru atât la serviciu, cât şi acasă. Energia nu vă lipseşte, dar aţi fi vrut să o repartizaţi altfel. Nu aveţi de ales, aşa încât consolaţi-vă cu ideea că măcar veţi rezolva nişte probleme care vă stăteau de mult pe suflet. În ceea ce priveşte colaborările, ar fi bine să ascultaţi şi de sfaturile celorlalţi, altfel aţi putea face greşeli copilăreşti.

  Gemeni

Iniţiativele în domeniul financiar nu sunt indicate, mai ales dacă vizează sume mari. Inspiraţia de care daţi dovadă astăzi vă permite să găsiţi soluţii pentru unele din problemele dumneavoastră personale. Persoana iubită s-ar putea să fie nemulţumită, considerând că nu-i acordaţi suficientă atenţie. Încercaţi să o trataţi cu mai multă înţelegere dacă doriţi să aveţi o după-amiază liniştită.

  Rac

Cheltuielile pe care le aveţi sunt destul de consistente şi nu vă permit să faceţi o investiţie de anvergură. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că, dacă aveţi de dat un examen sau de luat o decizie într-o problemă delicată, conjunctura astrală vă va avantaja. Compania prietenilor se va dovedi benefică în a doua parte a zilei.

 

  Leu

La serviciu vă veţi bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să vi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile dumneavoastră. Dacă veţi da dovadă de superficialitate, nu veţi avea nici un avantaj, iar popularitatea dumneavoastră se va aprecia simţitor. Ţineţi cont că multe în viitorul dumneavoastră depind de conştiinciozitatea de care veţi da dovadă în această perioadă.

  Fecioară

În plan profesional există unele nemulţumiri, dar ele se vor rezolva mai bine dacă veţi lăsa lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Energia dumneavoastră fizică şi mentală atinge cote maxime, de aceea v-aţi putea ocupa de orice vă face plăcere. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că veţi găsi suficientă lume dornică să vă susţină proiectele.


  Balanţă

La slujbă vor fi multe de făcut, dar ar fi bine să nu faceţi lucrurile în grabă. Profitaţi de unele câştiguri neaşteptate, pe care le veţi avea, pentru a face unele investiţii pe care vi le-aţi dorit de mai mult timp. Dacă vă vor mai rămâne ceva bani, n-ar strica să daţi o raită prin magazine, pentru a vă face un mic cadou. Câteva ore petrecute alături de persoana iubită vă vor ajuta să vă relaxaţi.

 Scorpion

Energia fizică este peste nivelul cu care ne-aţi obişnuit, dar graba cu care încercaţi să faceţi totul vă poate încurca unele proiecte. La serviciu aţi reuşit să vă faceţi remarcat datorită capacităţii dumneavoastră de concentrare şi randamentului ridicat de care daţi dovadă în ultimul timp. Puteţi să vă angrenaţi în activităţi noi; rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

 Săgetător

Vi se propune să vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, pentru a vă putea realiza planurile. Ar fi bine să nu daţi curs acestui sfat, care v-ar putea aduce multe neplăceri într-un viitor nu foarte îndepărtat. Oricum, în curând, finalizările se vor concretiza, aşa că nu are nici un rost să vă complicaţi. La serviciu nu este cazul să aşteptaţi sprijinul colegilor. Bugetul dumneavoastră va înregistra o îmbunătăţire prin intermediul unei activităţi extraprofesionale.

  Capricorn

Doriţi să vă faceţi unele planuri de viitor şi aveţi nevoie să vă sfătuiţi cu cineva apropiat, în a cărei judecată să aveţi încredere deplină. Şansa este de partea dumneavoastră, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri. Nu este o perioadă bună pentru a semna un contract de colaborare sau de parteneriat.

  Vărsător

Traversaţi o perioadă în care, deşi munciţi mai mult, totul se rezolvă mai târziu. Perseverenţa vă poate aduce o mulţime de realizări; în schimb, nerăbdarea, intoleranţa vă pot încurca lucrurile chiar mai mult decât vă puteţi imagina. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă în plan profesional, nu vă aşteptaţi la rezultate imediate.

  Peşti

În general, relaţionaţi cu cei din jur, dar astăzi s-ar putea să fiţi victima unei manifestări de invidie din partea unei cunoştinţe. Nu este cazul să vă faceţi sânge rău. Veţi găsi o soluţie inedită pentru una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul colegilor.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 16 martie 2010

Actualitate

» Infracţiunile economice au produs pagube de 4,5 milioane de euro
» 400 de voluntari rezervişti vor să se reîncadreze în MApN
» Ford poate pleca în orice clipă din Craiova
» Craiova: Şantier deschis
» Deficit al veniturilor încasate la bugetul judeţului Gorj
» Bugetele primăriilor din Olt, blocate
» Gorj: Pesediştii au schimbat eşalonul II înainte de realegerea lui Cârciumaru
» Dolj: Vremea a speriat comisarii Gărzii de Mediu
» Studenţii au suspendat temporar protestele
» Medicamente mai scumpe, de la 1 aprilie
» Fără forme legale, dar cu fişa de protecţie a muncii semnată
» Craiova: Dirigenţie cu deţinuţi
» Mehedinţi: Raze de lumină pentru nevăzători
» Grup de romi, ieşit la scandal în faţa Primăriei Podari
» Mehedinţi: Un iranian acuză poliţia de abuz

Local

» Abonament GdS cu noroc
» Clopote cu GPS pentru o catedrală nefinalizată
» A intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat
» Striviţi după impactul cu un copac
» Opoziţia a boicotat revizuirea Constituţiei
» Ataşarea emoţională, benefică sau dăunătoare?
» Jucăria
» Studenţii, nemulţumiţi de reducerea numărului de burse
» Evenimente dedicate Zilei Mondiale a Apei
» Târgurile din Mehedinţi, luate la puricat de inspectorii DSVSA
» Craiova, oraşul bolnavilor

Dolj

» Dascălii doljeni cer boicotarea examenelor naţionale

Gorj

» Vacanţe la preţ redus

Sport

» „Adevărul“ doare la Pandurii
» Ilie Balaci, pe DVD
» Tot la retrogradare suntem
» Mark Wotte: Putem câştiga meciul de la Bistriţa
» Scurte ştiri
» Patru olteni, la All Star Game
» Trei judoka din Bănie, medaliaţi
» Glogogeanu şi Zărnescu, pe val
» Petrică Stancu, demis a doua oară
» Energia a trecut de Steaua
» Oltchim tinde spre perfecţiune

Bani & Afaceri

» Dispută pe ridicarea maşinilor
» SIF Oltenia vrea să dea dividende de 11,3 milioane de euro
» Vlădescu speră ca prin strângerea şurubului să repornească motorul economiei

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Picătura de cunoaştere
» Vremea în Oltenia
» Horoscop
» Scurte ştiri
» Caviarul, gustarea elitelor

Opinii

» La porţile iadului

Top