13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Astăzi s-ar putea să vă contraziceţi cu unele persoane care nu vor fi de acord cu ideile dumneavoastră, dar nu trebuie să vă supăraţi din acest motiv, pentru că ele nu intenţionează să se certe cu dumneavoastră, ci vor să îşi susţină propriile păreri. Încercaţi să fiţi răbdător cu aceste persoane, deoarece nu vor să vă jignească.

  Taur
Este posibil ca unele tensiuni mai vechi să se acumuleze şi să ia naştere un scandal între dumneavoastră şi partenerul de cuplu. Încercaţi să nu mai alimentaţi acest conflict şi să vă reprimaţi pornirile şi reacţiile exagerate. Sunteţi în măsură să luaţi decizii excelente în gestionarea bugetului.

  Gemeni
Comunicaţi şi cooperaţi foarte bine cu superiorii, iar, la rândul lor, ei sunt foarte receptivi faţă de dumneavoastră. Aceştia vă acceptă cu uşurinţă ideile şi vă acordă mai multă libertate de decizie, deoarece sunt conştienţi că potenţialul dumneavoastră este ridicat. La locul de muncă vă implicaţi în proiecte din domenii străine de dumneavoastră.

  Rac
Un sfat pe care l-aţi primit recent de la un prieten v-a rămas întipărit în memorie şi vă gândiţi că ar fi bine să îl urmaţi. Astăzi puteţi să încercaţi să puneţi în aplicare acest sfat şi să vedeţi dacă funcţionează. Dacă nu veţi observa nici o schimbare până la sfârşitul acestei zile, atunci renunţaţi şi întorceţi-vă la ideile dumneavoastră.
 
  Leu
Vă simţiţi puternic atras de persoana iubită şi vă exprimaţi sentimentele cu multă pasiune. Sunteţi fericit şi mulţumit de felul în care decurge relaţia dumneavoastră, iar gesturile romantice ale persoanei iubite vă impresionează profund. Abandonaţi orice prudenţă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Aveţi grijă să nu compromiteţi o relaţie stabilă pentru o aventură de câteva ore.

  Fecioară
Este posibil ca astăzi să puteţi obţine nişte informaţii confidenţiale de la o colegă de serviciu. Acestea vă vor ajuta foarte mult, în momentul în care vă veţi confrunta cu o situaţie destul de dificilă care se va ivi pe parcursul acestei zile. Vă folosiţi de calităţile dumneavoastră profesionale: rigurozitate, seriozitate şi putere de concentrare. În dragoste este indicat să evitaţi deciziile luate în clipele tensionate sau sub emoţia momentului.

  Balanţă
Încercaţi să fiţi mai optimist şi să priviţi lucrurile dintr-o perspectivă amplă. Nu vă loviţi de tot felul de idei preconcepute, ci încercaţi să fiţi mai deschis şi să acceptaţi să schimbaţi unele lucruri în viaţa dumneavoastră. Gândiţi pozitiv şi concentraţi-vă asupra obiectivelor pe care vi le-aţi stabilit.

 Scorpion
Încercaţi să vă eliberaţi de stresul acumulat din cauza unor probleme familiale sau profesionale şi să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei dumneavoastră sentimentale. Fiţi mai tandru şi mai afectuos cu persoana iubită, fără să vă mai faceţi tot felul de griji. Vă confruntaţi cu nişte complicaţii. Aveţi senzaţia că nu sunteţi apreciat la adevărata valoare şi vă gândiţi să vă schimbaţi activitatea.

 Săgetător
Colaboraţi foarte bine cu colegii şi împreună reuşiţi să finalizaţi un proiect important. Superiorii vor fi profund impresionaţi de rezultatele excelente pe care le veţi obţine şi vă vor răsplăti pe măsură.

  Capricorn
Astăzi s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă neaşteptată, dar nu trebuie să intraţi în panică. Păstraţi-vă calmul, pentru că nu aveţi motive de îngrijorare. Dumneavoastră ştiţi cum să ieşiţi din această situaţie dificilă şi vă puteţi descurca de minune.

  Vărsător
În cuplu, comunicarea este din ce în ce mai bună, iar dumneavoastră şi persoana iubită reuşiţi să cădeţi foarte repede de acord asupra unor lucruri din cauza cărora v-aţi certat până acum. Amândoi sunteţi mult mai concilianţi şi mai dispuşi să faceţi compromisuri. Cu banii staţi bine, în principiu. Însă, dacă vă lăsaţi pradă cumpărăturilor, atunci situaţia va fi cu totul alta.
 
  Peşti
La serviciu vă descurcaţi foarte bine cu sarcinile pe care le aveţi de rezolvat şi reuşiţi să găsiţi soluţii practice la problemele cu care vă confruntaţi. Sunteţi capabil să faceţi faţă situaţiilor neprevăzute, pentru că aveţi o capacitate de adaptare uimitoare şi sunteţi extrem de creativ. Aveţi parte de satisfacţii în relaţiile cu prietenii. Aceştia vă dovedesc cât sunt de loiali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS