12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOscar în haine de gală

Oscar în haine de gală

Recenta ceremonie a decernare a premiilor Oscar a constituit pentru vedete, ca de fiecare dată, ocazia perfectă pentru a-şi etala ţinutele elegante şi extravagante, însă bunul-gust fiind înlocuit de multe ori de proasta inspiraţie.

Pregătirile pentru noaptea Oscarurilor demarează cu câteva săptămâni bune înainte de marele eveniment, când vedetele încep dificila misiune de a-şi alege ţinuta perfectă, cu care să atragă privirile pe covorul roşu. În acest an, cele mai inspirate s-au dovedit Jennifer Lopez, Kate Winslet şi chiar Sandra Bullock, în timp ce la rateuri nu putem să nu amintim de Mariah Carey, Vera Farmiga, Diane Kruger sau Miley Cyrus, precum şi Charlize Theron, care a optat pentru o rochie Dior, nu tocmai pe placul criticilor de modă.
 
Argintiul, culoarea regină

Culoarea preferată din acest an a fost argintiul, Kate Winslet, Cameron Diaz şi Helen Mirren, fiind doar trei dintre actriţele care au ales să poarte rochii în această nuanţă la gala Oscarurilor. Exemplul lor a fost urmat şi de câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă, Sandra Bullock, care a purtat o creaţie a casei de modă Marchesa, admirată de toţi cei prezenţi la eveniment. Pe placul criticilor a fost şi rochia argintie fără bretele, o creaţie Yves Saint Laurent, aleasă de Kate Winslet, dar şi ţinuta lui Helen Mirren, semnată de Badgley Mischka. Argintiul s-a regăsit şi în creaţia Givenchy, purtată de vedeta din „Avatar“, Zoe Saldana, care a optat pentru o combinaţie de violet cu o bustieră argintie.

Moda italiană, pe covorul roşu

Printre cele mai admirate apariţii pe covorul roşu s-au numărat Cameron Diaz, Jennifer Lopez şi Amanda Seyfried, care au purtat rochii din colecţia Privé a casei Armani. De altfel, Armani se poate considera, de departe, designerul preferat al divelor. Creaţiile sale au fost purtate şi de Hilary Swank sau Eugenia Silva. Smochingurile semnate de acelaşi designer italian s-au bucurat de popularitate printre actori, de la George Clooney, Christoph Waltz, Jeremy Renner, Steve Martin, Samuel L. Jackson, Sean Penn, John Travolta, Robin Williams, Lawrence Bender, Adrien Brody şi până la campionul olimpic Apolo Ohono. Armani nu a fost însă singura casă italiană prezentă pe covorul roşu.
 Jeff Bridges, câştigătorul premiului Oscar pentru prestaţia din „Crazy Heart“, a optat pentru o creaţie Gucci, la fel ca şi Gerald Butler sau Javier Bardem. Creaţiile Dolce & Gabbana nu puteau lipsi nici ele de pe covorul roşu, ele fiind preferate de Ben Stiller, Jason Bateman, Jesse James, Neil Patrick Harris, Taylor Lautner sau Tim McGraw. Casa de modă Versace a asigurat ţinutele altor vedete de seamă, precum Demi Moore, Elizabeth Banks, Melanie Griffith, dar şi James Cameron sau Antonio Banderas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS