10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
De unde nici nu vă aşteptaţi, se poate ivi o informaţie extrem de valoroasă. E ca şi cum era acolo dintotdeauna, dar nu aţi observat-o până acum, pentru că aţi fost prea orb ca să o vedeţi. Pe de altă parte, eventualele sfori trase  pentru a obţine un câştig pot avea acum efectele scontate. O afacere oarecum ascunsă de ochii lumii poate avea efecte financiare bune sau ajungeţi la concluzia că a sosit timpul să vă luaţi al doilea job, eventual acasă. Poate apărea şi o sumă neprevăzută, dar foarte utilă.

  Taur
Aveţi de lucru, dar vă place ceea ce aţi început, mai ales că se întrevăd deja şi rezultatele finale. Când puneţi pasiune în ceea ce faceţi când aveţi şi ocazia de a vă pune în valoare talentele cu care sunteţi înzestrat, sunteţi capabil de rezultate excepţionale. Vin şi laude, poate vin şi bani, deci sunteţi motivat din plin să trageţi tare ca să ajungeţi mai repede la finalul acestei activităţi. Vă bucuraţi de ceea ce iese din mâinile dumneavoastră, iar cei din jur vor aprecia sincer eforturile depuse.

  Gemeni
Comunicarea merge foarte greoi, dar nici dumneavoastră, care sunteţi as în arta conversaţiei, nu găsiţi uşor cuvintele potrivite pentru a vă apropia de ceilalţi. Poate nimeriţi într-un mediu de persoane volubile, dar nu ştiţi dumneavoastră ce să răspundeţi la întrebările lor. Parcă preferaţi tăcerea şi izolarea, dumneavoastră, care, de obicei, excelaţi în orice discuţie, dar azi chiar nu aveţi chef să fiţi deranjat. Aproape că respingeţi apelurile pe telefon, iar invitaţiile de a ieşi în oraş rămân fără ecou.

  Rac
Felul în care vi se adresează unii ridică mari semne de întrebare în privinţa seriozităţii lor. Aveţi impresia că fac afirmaţii în dorul lelii, fără a se baza pe informaţii clare, iar promisiunile care vi se fac sunt simple vorbe, fără nici o acoperire. Nu vă bazaţi pe astfel de oameni, aveţi tot dreptul să rămâneţi circumspect la tot ce auziţi. N-ar strica să cereţi confirmări şi din alte surse înainte de a spune ultimul cuvânt, ca să nu fiţi indus în eroare de glume proaste sau vorbe în vânt.

  Leu
O zi liberă este binevenită pentru a face puţină ordine în acţiunile începute. Detaşat de miezul acţiunii, vedeţi altfel lucrurile, imparţial şi logic, astfel încât să găsiţi soluţiile optime. Puneţi în balanţă argumentele care vi se aduc, puneţi mâna pe carte pentru a căuta vreo informaţie utilă şi reuşiţi să aduceţi la normal o stare de lucruri care v-a ţinut în priză toată săptămâna. Ba chiar vă permiteţi şi un răgaz după atâta stres.

  Fecioară
Uneori aveţi mai multe alternative la dispoziţie decât vă aşteptaţi, de aceea nici nu e bine să spuneţi ultimul cuvânt înainte de a nu se fi epuizat variantele. Nu vă grăbiţi azi să luaţi decizia finală, pentru că veţi primi tot felul de informaţii şi sfaturi. Dintre ele, una singură e valabilă, dar nu o puteţi descoperi dacă nu aveţi mai multe ca termen de comparaţie. Nu vă luaţi după o singură informaţie sau o singură cale de acces la ce v-aţi propus, ci mai aşteptaţi şi altele.

  Balanţă
Nu vă simţiţi deloc bine în situaţia de faţă, ci o consideraţi un mare compromis, necesar pentru a ajunge totuşi la un ţel propus. Uneori există şi un preţ de plătit pentru împlinirea unui vis, iar cel care vi se cere astăzi este unul destul de usturător, dar merită să-l acceptaţi. E o soluţie de criză, iar lucrurile vor reveni la normal dacă vă luaţi inima în dinţi, chiar dacă e vorba de condiţii defavorabile. Din obligaţie, acceptaţi.

 Scorpion
Deşi dumneavoastră vă simţeaţi foarte bine, apar tot felul de motive de iritare şi oricât aţi fi de tolerant, nu se poate să nu vă scoată vreunul din sărite. S-a dus şi liniştea, şi odihna, şi somnul, din cauza intervenţiei agresive a unor persoane în intimitatea dumneavoastră. Telefoanele zbârnâie când vreţi să adormiţi, sună musafiri nepoftiţi la uşă exact când nu aveţi chef de ei, şi toate sunt incidente care vă strică odihna.

 Săgetător
Discuţiile acestei zile se desfăşoară pe un teren ceva mai agresiv, pentru că ideile dumneavoastră sunt controversate de cei care vă ascultă. Au opiniile lor, care sunt diferite de ale dumneavoastră, iar schimbul de idei devine motiv de ceartă. Nici dumneavoastră nu vă lăsaţi, dar nici ceilalţi nu coboară tonul, ca atare dintr-o banală discuţie se poate naşte un război de opinii foarte animat. Cineva totuşi trebuie să renunţe la acest ton, pentru că lucrurile ar merge mult mai bine dacă fiecare ar discuta paşnic.

  Capricorn
Nu sunteţi mulţumit de atmosfera pe care o întâlniţi în locul în care vă aflaţi astăzi, dar ca să nu vă stricaţi de tot ziua, ieşiţi dumneavoastră primul din acest mediu ostil. Poate nici dumneavoastră nu sunteţi prea amabil sau prea dornic de comunicare, dar nici oamenii din preajmă nu vă sunt simpatici ca să faceţi vreun efort să-i suportaţi. Plecaţi şi nu staţi în compania lor, pentru că se vor declanşa dispute sau vor începe să vă abordeze cu subiecte care nu vă fac nici o plăcere.

  Vărsător
Nu vi se răspunde la fel la gesturile de afecţiune şi e normal ca răceala sau indiferenţa să vă deranjeze. Cel drag parcă e cu gândul în altă parte şi nici nu aude ce-i spuneţi. E departe de sufletul dumneavoastră, ceea ce vă face să îl bănuiţi că nu vă mai iubeşte, că gândul lui se îndreaptă spre altcineva. Dacă el vă evită, nu înseamnă că nu vă mai iubeşte, ci are şi el lumea lui cu preocupările cărora doriţi să le acordaţi azi atenţie.
 
  Peşti
Faceţi echipă bună cu un prieten care vă completează perfect. Fiecare contribuie la un proiect comun cu alte calităţi: dumneavoastră sunteţi cel care evaluează totul emoţional, cu sufletul, pe când celălalt e sursa de energie a acestei acţiuni. Fiecare nu ar ajunge prea departe, dar, dacă vă uniţi forţele, totul va merge mult mai bine. Nu refuzaţi ajutorul prietenilor, pentru că vă lipseşte ceea ce au ceilalţi de oferit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS