22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Veţi avea de rezolvat o mulţime de activităţi mărunte. O realizare socială va avea ca urmare o uşoară îmbunătăţire a situaţiei dumneavoastră materiale. Nu trebuie să vă faceţi planuri pentru banii pe care i-aţi obţinut în plus, până nu vorbiţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. În mod cert, copiii vor ieşi cei mai câştigaţi. Este posibil să luaţi o hotărâre în ceea ce priveşte unele chestiuni domestice.

  Taur
Mintea vă este împrăştiată, şi chiar dacă ideile dumneavoastră sunt excelente, n-ar fi de dorit să vă ocupaţi de lucruri ce necesită o prea mare concentrare. La serviciu vă puteţi ocupa cu precădere de activităţile de rutină. În schimb, intuiţia vă poate fi de un real folos în deciziile pe care doriţi să le luaţi. Dialogul cu cei din jur vă poate da ocazia să aflaţi lucruri interesante.

  Gemeni
Partenerul de suflet vă va accepta toate propunerile, aşa că nu este cazul să aveţi nici un fel de emoţii. Relaţia cu acesta se va ameliora, aşa că şi dumneavoastră veţi fi ceva mai relaxat. Este posibil să fiţi obligat să rămâneţi ceva mai mult timp peste program la serviciu, dar cum rezultatele vă vor satisface, efortul nu vă va obosi. Activităţile intelectuale vă vor aduce rezultate mulţumitoare.

  Rac
La serviciu, lucrurile evoluează foarte bine, ceea ce vă dă un sentiment de siguranţă. Aţi putea chiar să fiţi promovat sau recompensat cu o primă. N-ar fi exclus să vă implicaţi într-o activitate de colaborare, care vă va aduce şansa unor câştiguri oarecum neaşteptate. Cineva vă va vinde un pont pe care ar fi bine să-l analizaţi de unul singur. Şi, mai ales, nu vă grăbiţi să îl folosiţi.

  Leu
Sunteţi uşor nemulţumit, fără a avea un motiv anume. Impulsivitatea vă poate face să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta nu peste mult timp. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu persoana iubită tot ce simţiţi şi aceasta vă va ajuta să depăşiţi momentul. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor suferi unele schimbări, care însă nu vă vor încurca într-o prea mare măsură.

  Fecioară
Sunteţi puţin îngrijorat din cauza situaţiei dumneavoastră financiare. Veţi face faţă situaţiei, căci norocul vă va susţine în această zi. Sănătatea vă creează unele probleme, căci este posibil să vă confruntaţi cu dureri de cap sau stări febrile; o vizită la medic vă poate lămuri că nu este nimic grav, deci nu aveţi de ce să fiţi îngrijorat. La serviciu nu este cazul să mizaţi pe sprijinul colaboratorilor.

  Balanţă
Vi se pare că părinţii cer cam multe de la dumneavoastră, dar nici nu este cazul să vă exprimaţi nemulţumirile. O călătorie pe care o veţi face astăzi vă va permite să îmbinaţi plăcutul cu utilul. O cunoştinţă vă va da nişte informaţii ce se vor dovedi deosebit de interesante. Nu vă grăbiţi să le folosiţi, mai ales că aveţi şi aşa destul de multe activităţi pe ordinea de zi.

 Scorpion
Vi se va propune o călătorie în interes de serviciu. Ar fi bine să o acceptaţi, căci în felul acesta aţi avea o realizare care vă va satisface ambiţia. Discuţiile cu cei din jur vor pune în evidenţă calităţile dumneavoastră, ceea ce vă va face deosebit de apreciat. În general, activităţile intelectuale vă vor favoriza în această zi, şi nu numai. Un răspuns întârzie; cel mai bine ar fi să aveţi răbdare!

 Săgetător
Energia dumneavoastră fizică este la limita superioară, aşa că aţi putea face un sport sau aţi putea face o mică excursie împreună cu persoana iubită. Ar fi un bun prilej şi pentru a pune la punct unele lucruri care vă nemulţumesc. În ceea ce priveşte serviciul, ar fi de dorit să nu vă implicaţi în mai multe activităţi decât cele trecute pe ordinea de zi, deoarece riscaţi să vă epuizaţi din punct de vedere nervos.

  Capricorn
Conjunctura generală vă favorizează în mod special, aşa că vă puteţi implica în tot felul de activităţi. Din punct de vedere mental, randamentul dumneavoastră este la limita superioară. Un examen sau un test ar putea fi depăşit cu brio. Chiar şi deciziile pe care le veţi lua în problemele mai delicate se vor dovedi inspirate. Cei din jur nu mai prididesc să vă ceară sfaturi.

  Vărsător
Dacă veţi reuşi să vă manifestaţi cu prudenţă şi să vă cenzuraţi pornirile impulsive aţi putea realiza ceva mai deosebit. Dorinţa de manifestare este foarte mare şi graba în care vreţi să finalizaţi totul v-ar putea determina să faceţi gafe. De la drum veţi primi o veste care vă cam nelinişteşte, dar înainte de a reacţiona, aşteptaţi să vi se confirme ipotezele.
 
  Peşti
La serviciu sunteţi cam iritat şi riscaţi să vorbiţi fără o matură chibzuinţă. Dacă şeful vă spune ceva ce nu vă prea convine, evitaţi să faceţi vreun comentariu; sunteţi puţin nervos şi ar rezulta o controversă obositoare, pentru ambele părţi. O discuţie cu cineva din familie vă va face să vă gândiţi la alte probleme, mai serioase. Un proiect mai vechi ar putea obţine acordul familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS