14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Veţi avea parte de o zi obişnuită, în care nu se va întâmpla nimic deosebit. Încercaţi o vizită prin magazine; nu pentru că aţi avea absolută nevoie, dar o schimbare în aspectul dumneavoastră exterior v-ar da o notă de optimism şi de prospeţime. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, puteţi fi mai încrezător, căci superiorii ierarhici vă apreciază eforturile.

  Taur
Atât rudele, cât şi prietenii vă solicită pentru tot felul de sfaturi şi informaţii. Este un bun moment pentru a le arăta de ce sunteţi în stare. Vi se va propune o afacere, dar ar fi bine să fiţi cât se poate de precaut. Orice neglijenţă în domeniul financiar vă poate aduce pierderi mari. Fiţi cât se poate de atent chiar şi la cele mai banale cheltuieli!

  Gemeni
Sunteţi foarte prins, dar nu se poate să nu găsiţi câteva ore şi pentru odihnă. Este posibil să fiţi solicitat să plecaţi la drum lung; în acest caz, mare atenţie cum conduceţi. De fapt, mare atenţie în general, căci n-ar fi exclus nici să aveţi parte de unele controverse cu prietenii. Este posibil să apară şi încurcături legate de unele documente pe care trebuie să vă puneţi semnătura.

  Rac
Inspiraţia vă poate ajuta să realizaţi ceva mai deosebit, aşa că nu vă pierdeţi timpul cu activităţi de rutină. Popularitatea dumneavoastră este în creştere şi asta vă asigură o anumită protecţie. Nu luaţi nici o hotărâre pripită, căci riscaţi să pierdeţi un colaborator sau să aveţi neînţelegeri cu cei din anturajul apropiat. Cineva din casă vă va anunţa o mică realizare, de care se va bucura întreaga familie.

  Leu
Astăzi sunteţi ceva mai maleabil, ceea ce vă poate aduce câştiguri nesperate, în multiple direcţii. Nu vă angrenaţi în prea multe activităţi; cel mai bine ar fi să vă limitaţi la cele de divertisment. Oricum, va fi nevoie să vă stabiliţi mai clar priorităţile, altfel vă veţi consuma energia fără prea mult spor. Suspiciunile pe care le aveţi în legătură cu un prieten se vor dovedi în curând neîntemeiate.

  Fecioară
Energia fizică va fi punctul dumneavoastră forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar, nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a zilei, dar asta nu vă va deranja în prea mare măsură.

  Balanţă
Problemele cu care vă confruntaţi în gospodărie se vor rezolva, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare şi, mai ales, să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Dacă doriţi să vă cumpăraţi ceva pentru casă sau să obţineţi acordul unuia dintre părinţi, s-ar putea să obţineţi ceea ce doriţi. Veţi primi nişte bani de la cineva din familie, pe care îi veţi cheltui chiar mai repede decât vă puteţi imagina.

 Scorpion
Acasă aveţi de făcut o mulţime de treburi gospodăreşti, pentru care nu aveţi nici un chef. Cât priveşte cheltuielile, le veţi face faţă cu uşurinţă, căci o sumă de bani se va întoarce la dumneavoastră mai repede decât v-aţi fi aşteptat. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, fiţi cât se poate de atent, căci există o persoană care nu este sinceră cu dumneavoastră. Prudenţa vă va fi de un real folos.

 Săgetător
Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. De alergătură nu veţi scăpa nici în această zi. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, dar destul de plictisitoare. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi.

  Capricorn
Sunteţi în continuare concentrat pe afacerile pe care le-aţi iniţiat. Aveţi o stare de iritare cauzată de incertitudine. Speculaţiile pe care intenţionaţi să le faceţi nu se vor dovedi inspirate. Şi pe acasă vor fi multe de făcut; n-ar fi exclus să se producă o stricăciune a cărei remediere vă va costa timp şi nervi. Relaţia cu părinţii va fi mai tensionată, iar certurile pot izbucni în orice moment.

  Vărsător
Sunteţi cam nervos şi nerăbdător, ceea ce ar putea da naştere unor discuţii în contradictoriu. Acestea se vor aplana cu greutate şi vor accentua starea de iritare care vă caracterizează în ultimul timp. Veţi avea parte de oaspeţi neanunţaţi, dar vizita lor vă va face mare plăcere. Vi se fac tot felul de propuneri, dar nu este încă momentul să hotărâţi.
 
  Peşti
Ambiţia de care daţi dovadă este apreciată, dar nu chiar de toată lumea. Din nou chestiunile afective sunt la ordinea zilei. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită sau aţi putea începe o nouă relaţie. Ambele variante vă favorizează, cu condiţia să nu fiţi prea insistent. Veţi primi nişte informaţii în legătură cu care ar trebui să fiţi discret. Pentru ziua de azi v-aţi făcut un program foarte încărcat, de care însă nu vă veţi putea ţine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS