16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru dumneavoastră, căci persoanele din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vor lăuda calităţile dumneavoastră. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi primi o veste dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şeful vă apreciază.

  Taur
Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care v-o face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dumneavoastră sunt deosebit de profunde.

  Gemeni
Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Mai ales că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. N-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.

  Rac
Aveţi unele realizări, dar proiectele dumneavoastră vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Fiinţa iubită se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

  Leu
Veţi avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. Va trebui să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, veţi primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa.

  Fecioară
Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur chiar dacă eficienţa dumneavoastră intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate.

  Balanţă
Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiaţi cu simţ de răspundere.

 Scorpion
Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine totuşi să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi să nu daţi curs impulsivităţii verbale.

 Săgetător
În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi o zi liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare astăzi de partea dumneavoastră, evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel.

  Capricorn
Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor.

  Vărsător
De energie fizică nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu aţi putea cere sfatul unei rude. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat.
 
  Peşti
Starea sănătăţii nu este nemaipomenită şi ar fi bine ca astăzi să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS