12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSupă de roşii cu paste

Supă de roşii cu paste

Ingrediente (pentru 4 porţii): 1 lingură de ulei de măsline, o ceapă tocată mărunt, 700 ml sos de roşii, 4 căni de supă de pui, 1 cană cu paste făinoase de dimensiuni mici, 1 dovlecel curăţat de coajă, 100 g de brânză rasă, sare, piper, 4 felii de pâine prăjită.

Mod de preparare: Încălziţi uleiul într-o cratiţă, la temperatură medie. Adăugaţi ceapa şi căliţi-o timp de 3-4 minute sau până când se înmoaie, apoi turnaţi în cratiţă sosul de roşii şi supa de pui. Când începe să fiarbă, adăugaţi pastele şi amestecaţi bine, apoi mai aduceţi o dată supa la punctul de fierbere. Reduceţi intensitatea flăcării şi lăsaţi preparatul pe foc timp de 3 minute, fără capac. Între timp, daţi dovlecelul pe răzătoare şi adăugaţi-l în supă. Lăsaţi totul pe foc timp de 2 minute sau până când pastele se înmoaie. Condimentaţi cu sare şi piper după gust. Presăraţi brânza rasă pe feliile de pâine prăjită şi daţi-le la cuptor până când brânza se înmoaie. Serviţi supa împreună cu pâinea prăjită cu brânză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS