10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este o zi extrem de agitată, dar e pe placul dumneavoastră. Nu puteţi sta locului nici o clipă, ci vă implicaţi în tot felul de acţiuni rapide, în care trebuie să reacţionaţi spontan. Faceţi multă mişcare, depuneţi mult suflet în ceea ce aţi început, dar uneori faceţi totuşi exces de zel, consumând mai multă energie decât ar fi necesar.

  Taur
Începeţi ziua cu un sentiment de lehamite şi mâhnire şi aveţi tendinţa de a le privi pe toate în negru, dar veţi descoperi că nu tot ce începeţi prost se termină la fel de prost, ci pot apărea şi surprize plăcute care să schimbe macazul când nici nu vă aşteptaţi. Treceţi prin locul potrivit în momentul potrivit pentru un succes de zile mari.

  Gemeni
Orice vi s-ar spune, dumneavoastră îl luaţi pe „nu“ în braţe. Unii vor spune că e încăpăţânare, dar consideraţi că a vă păstra punctul e semn de fermitate. Aveţi principii solide şi nu suportaţi ca alţii să vă determine să vă abateţi de la ele, doar pentru a le face pe plac, de aceea veţi veni cu argumentele proprii până când vă veţi face ascultat.

  Rac
Trebuie să calculaţi cu grijă resursele actuale şi veniturile din perioada următoare, pentru a decide dacă puteţi face faţă în curând unor investiţii. Că e plata unei rate mai mari sau o cheltuială pe care nu v-o permiteţi, trebuie să analizaţi atent de ce dispuneţi şi pe ce vă puteţi baza.

  Leu
Vă apropiaţi de finalul unei acţiuni şi deja nu mai aveţi răbdare să parcurgeţi toţi paşii. Vreţi să ţintiţi direct la capăt, să puneţi punct odată pentru totdeauna, deoarece sunteţi atras de altceva şi mai incitant, iar acest plan care nu se mai încheie vă domoleşte elanul. Nu treceţi la altceva până nu eliberaţi complet terenul de restanţe mai vechi.

  Fecioară
Minciuna are picioare scurte, iar dumneavoastră aveţi un fler aparte de a-i mirosi pe trădători de la o poştă. Dacă cineva vă ascunde adevărul, vă veţi da seama şi cu spiritul dumneavoastră critic la care se adaugă şi o logică imbatabilă veţi demonstra în câţiva paşi simpli că minte. Ca să să-i dezarmaţi pe mincinoşi, trebuie să apelaţi la legi clare.

  Balanţă
Felul agresiv al unor colegi de a vă tăia elanul nu vă lasă să mergeţi mai departe. Când îi vedeţi atât de vehemenţi să vă convingă că nu aveţi dreptate, începeţi să le daţi crezare şi nu mai aveţi curaj să continuaţi ce aţi început. Vedeţi numai piedici şi renunţaţi uşor la planuri.

 Scorpion
Începeţi să vă treziţi la realitate, pentru că vă daţi seama cu realism că visul care speraţi să devină într-o zi realitate nu este realizabil. Renunţaţi, încetul cu încetul la tot ce aţi construit la nivel teoretic şi acceptaţi realitatea cu o oarecare pasivitate, fără a mai încerca nimic.

 Săgetător
Ceea ce iese din mâinile dumneavoastră merită toată lăuda şi stima. Aţi ajuns aici pentru că aţi depus mult suflet în ceea ce aţi făcut şi când lucraţi cu plăcere, rezultatele nu pot fi decât foarte bune. Sunteţi genul de om care, atunci când îi place ceea ce face, duceţi la capăt cu succes proiectul şi la fel aţi făcut şi cu planul care prinde contur.

  Capricorn
Se apropie un eveniment pentru care vă pregătiţi cu multă atenţie, pentru că trebuie să vă puneţi în valoare calităţile native. Aveţi ocazia de a arăta cine sunteţi, ce experienţă aţi acumulat de-a lungul timpului, dar, mai ales, va trebui să vă depăşiţi propriile temeri de a schimba ceva. Intră noul în viaţa dumneavoastră şi va trebui să acceptaţi că există şi altceva mai bun.

  Vărsător
Sunteţi un prieten de nădejde, pentru că interveniţi în problemele unui prieten cu exact ce are acesta nevoie. Deţineţi un răspuns important sau ştiţi ce trebuie făcut într-o situaţie complicată şi vă comportaţi ca un adevărat profesionist ce îşi pune cunoştinţele în slujba altora aflaţi în impas. Jucaţi rolul unui profesor, al unui conducător înţelept care trasează direcţia.
 
  Peşti
Aveţi tendinţa de a lua peste picior autoritatea unora, pentru că aceştia vă vorbesc de sus şi apelează la mijloace coercitive sau de intimidare pentru a se impune. Nu consideraţi că au acest drept şi încercaţi să arătaţi că aveţi ceva de spus, că aveţi poziţia foarte clar definită şi nu puteţi fi de acord cu modul lor de a conduce. Nu ajunge doar să le ironizaţi părerile, ci să veniţi cu argumente raţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS