12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrucuri pentru redobândirea armoniei în cuplu

Trucuri pentru redobândirea armoniei în cuplu

Nu mai vreţi să fiţi iubita cicălitoare de acasă. Aţi vrea să vă surprindeţi partenerul cu tot felul de lucruri care să aducă sarea şi piperul în relaţia dumneavoastră. Puteţi începe să presăraţi puţin mister. Deşi pare destul de dificil să ascundeţi unele secrete atunci când locuiţi împreună, aţi putea începe prin a nu-l mai trata pe iubitul dumneavoastră ca pe cea mai bună prietenă. Bărbaţii nu au mereu chef să vă dea sfaturi în legătură cu machiajul şi hainele.
Încercaţi să fiţi mai rezervată. Nu uitaţi să afişaţi din când în când aura misterioasă şi interesul său se va trezi din amorţeală.
Şi dacă până mai ieri vă era destul de greu să-i acceptaţi pasiunile sau micile plăceri, încercaţi să învăţaţi să i le respectaţi. Gândiţi-vă că nu v-ar fi tocmai comod să fiţi în situaţia lui.
Nu trebuie să uitaţi nici că dragostea trece prin stomac, aşa că n-ar fi rău să-l surprindeţi pregătindu-i meniul preferat.
Nici bunele maniere nu trebuie lăsate la uşă. Dacă el stă cu o bere în faţa televizorului, în timp ce treburile gospodăreşti vă dau bătăi de cap şi par interminabile, nu începeţi să faceţi reproşuri. Tonul face muzica, aşa că muşcaţi-vă buza înainte de a trece la comentariile răutăcioase. Exprimaţi-vă dorinţele adoptând un ton plăcut, căci numai astfel puteţi spera că veţi primi o mână de ajutor.
În plus, încercaţi să nu vă stresaţi prea mult pentru curăţenia casei. E drept că într-o casă e ideal să nu fie praf, lucruri aruncate peste tot şi nici vase nespălate în chiuvetă. Dar nu trebuie să deveniţi nici o maniacă a curăţeniei! E de preferat o iubită decât un roboţel de făcut menajul.

Reguli de aur

O vorbă din bătrâni spune că „tăcerea e de aur“. Mult adevăr stă în aceste cuvinte. E bine să comunicaţi şi să puteţi purta conversaţii despre orice, însă, în anumite momente, e mai bine să îl lăsaţi în pace. De exemplu, atunci când echipa lui favorită are meci sau când are prea multe griji şi vrea să îşi pună gândurile în ordine, încercaţi să vă omorâţi timpul cu alte lucruri.
Şi pentru a-l destinde puteţi încerca să-l complimentaţi. Nu se întâmplă des să aibă parte de un astfel de tratament, aşa că administraţi-l din când în când. Gândiţi-vă că dumneavoastră aşteptaţi complimente de fiecare dată când vă luaţi o nouă rochie, vă schimbaţi parfumul sau culoarea părului, aşa că-l puteţi flata, spunându-i că arată sexy în costum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII