Ingrediente (pentru 4 porţii): 2 linguri de ulei de măsline, 1 ceapă tocată, o bucată de 5 cm de ghimbir, curăţată şi tocată, 2 căţei de usturoi pisaţi, 1 kg morcovi tocaţi fin, 4 căni de supă de pui, smântână şi frunze de mărar, pentru decor, apă.
Mod de preparare: Încălziţi uleiul într-o cratiţă, la foc mediu. Adăugaţi ceapa, ghimbirul şi usturoiul, apoi daţi focul mic. Căliţi totul, amestecând din când în când, timp de 8-10 minute sau până când ceapa se înmoaie. Adăugaţi morcovii, supa de pui şi două căni de apă. Lăsaţi amestecul să fiarbă, acoperit parţial, timp de 35-40 de minute sau până când morcovii se înmoaie. Luaţi cratiţa de pe foc şi lăsaţi preparatul să se răcească puţin. Pasaţi supa cu ajutorul unui blender până când compoziţia capătă o consistenţă cremoasă. Turnaţi supa-cremă din nou într-o cratiţă şi încălziţi-o la foc mediu. Înainte de servire adăugaţi o lingură de smântână şi câteva frunze de mărar în fiecare farfurie.
Supă-cremă de morcovi cu ghimbir
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei