10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Pompieri de vis

Pompierii sunt, din câte se pare, bărbaţii cu cel mai mult sex-appeal în ochii doamnelor, ei fiind concuraţi îndeaproape de medici, informează cotidianul italian La Stampa.

Erou, salvator, bărbatul bun în orice situaţie, mai ales când acestea sunt deosebit de complicate, ca să nu mai vorbim de forma fizică de invidiat, necesară pentru a face faţă rigorilor profesionale. Cam aceasta este imaginea doamnelor despre pompieri, dacă este să ne luăm după un sondaj al site-ului britanic  ForgetDinner. „Oamenii focului“ deţin supremaţia în topul celor mai sexy meserii, ei fiind urmaţi îndeaproape în clasament de medici, mai ales dacă aceştia au ceva din sarcasticul dr. House. Medalia de bronz în topul celor mai sexy meserii revine profesorilor, în timp ce poliţiştii ocupă un onorant loc patru. Poziţia a cincea în clasament este ocupată de instructorii de fitness, celebri pentru succesul de care se bucură în rândul doamnelor. Clasamentul dat publicităţii de ForgetDinner demonstrează o oarecare modificare a preferinţelor reprezentantelor sexului frumos. Acestea par să nu mai cedeze farmecului maşinii sport, al bărbatului mereu la patru ace, ci şi-au îndreptat atenţia spre acei domni dispuşi să înfrunte pericolul şi să salveze victima „de serviciu“, indiferent că este vorba de un motan căţărat într-un pom sau de o bătrână blocată în ascensor.

Mai tari decât bancherii

Pompierul este, cel puţin în opinia doamnelor, mult mai „bărbat“ decât orice funcţionar bancar. Cel puţin aşa reiese din clasamentul celor mai puţin atrăgătoare meserii. Primul loc este ocupat de bancheri, urmaţi de agenţi imobiliari, politicieni, avocaţi şi agenţii de la Poliţia Rutieră. Clasificarea nu surprinde prea tare, având în vedere că este destul de dificil ca un bărbat care îşi petrece toată ziua numărând bani şi închizând şi deschizând seifuri să se bucure de prea multă trecere la doamne. Cu atât mai puţin poliţistul de la Rutieră, care deseori este extrem de dur cu şoferiţele, iar mania lui de a emite amenzi este oricum, numai atrăgătoare nu. Poliţiştii de la Rutieră sunt, din câte se pare, singurii bărbaţi în uniformă care nu au trecere la reprezentantele sexului frumos. Un sondaj recent a confirmat faptul că pompierii, poliţiştii şi marinarii sunt principalii protagonişti ai fanteziilor sexuale ale femeilor cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani.  
27 la sută dintre doamnele intervievate au mărturisit că sunt fascinate de combinaţia de culori a uniformelor, în timp ce 21 la sută dintre respondente au recunoscut că, în general, bărbaţii care desfăşoară anumite activităţi sunt mult mai atrăgători decât alţi confraţi ai lor, cu profesii mai „banale“.

Şi creierul contează

Potrivit sondajului site-ul britanic, medicii sunt pe locul doi, urmaţi de profesori. Materia cenuşie nu este aşadar neglijată complet la prima întâlnire, chiar dacă ea „păleşte“ în comparaţie cu combinaţia de culori de pe uniforma pompierilor. Ce surprinde însă este faptul că doamnele participante la sondaj nu par să pună mare preţ pe portofelul partenerului. Deşi pare incredibil, profesiile considerate cele mai sexy sunt, în acelaşi timp, şi destul de prost plătite. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII