11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Proiectele pentru timpul liber vă interesează în mod special. Este posibil să primiţi o invitaţie care vă va tenta, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Părinţii îşi vor arăta nemulţumirea în legătură cu modul în care cheltuiţi banii. La serviciu veţi avea o mulţime de făcut şi n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program.

  Taur
Sunteţi agitat, neliniştit şi aveţi tendinţa să vă implicaţi în mai multe activităţi odată. Cel mai bine ar fi să o luaţi mai încetişor, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Acasă veţi avea multă treabă. Nu este exclus să se deterioreze ceva, ceea ce va determina un consum suplimentar de bani şi de nervi. Riscurile asumate fără o matură chibzuinţă v-ar putea aduce în situaţia de a avea un accident.

  Gemeni
Veţi avea o mulţime de cheltuieli, dar veţi reuşi să vă descurcaţi destul de bine. Nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante, căci aţi putea avea surprize foarte neplăcute. Stresul şi excesul de activităţi ar putea genera probleme de sănătate pe fond nervos.

  Rac
Unele neplăceri cu care v-aţi confruntat până acum în cămin îşi vor găsi o rezolvare, măcar de moment. Investiţiile pe care le veţi face azi nu vă vor aduce rezultate imediate. Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, aşa că ar fi de dorit să vă sfătuiţi cu cineva de încredere înainte de a le pune în practică.

  Leu
Veţi fi deosebit de dinamic, de activ, dar cam impulsiv şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu cei din jur. În ceea ce priveşte colaborările, ar fi de dorit să fiţi cât se poate de prudent, deoarece aţi putea avea o surpriză mai puţin plăcută. În plan profesional veţi putea face unele mici schimbări.

  Fecioară
Interesul pentru activităţile profesionale va fi ceva mai mare în această perioadă. Aţi putea obţine un mic succes, ceea ce vă va mări încrederea în propriile capacităţi. Popularitatea dumneavoastră va creşte simţitor; oriunde vă veţi duce veţi găsi persoane care vă apreciază iniţiativele şi care vă vor sprijini la nevoie.

  Balanţă
Veţi fi contactat de prietenii sau rudele de pe alte meleaguri. Este foarte posibil să vă confruntaţi cu unele probleme de natură materială, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Cineva din familie ar putea să-şi arate nemulţumirea în legătură cu modul în care folosiţi banii şi n-ar fi rău să ţineţi cont de sfatul său.

 Scorpion
La serviciu vă va fi foarte greu să depăşiţi problemele cu care vă confruntaţi, mai ales că nici colegii nu se vor arăta prea cooperanţi. Cheltuielile vor fi mari, dar veţi reuşi să vă descurcaţi onorabil. Traversaţi o perioadă în care ar trebui să acordaţi cât mai multă atenţie sănătăţii. Activităţile extraprofesionale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile.

 Săgetător
Interesul pentru chestiunile materiale va fi parcă mai accentuat. Câştigurile nu vor lipsi, dar vor veni cu o oarecare întârziere. N-ar fi exclus nici să faceţi oarecare cheltuieli pentru a vă ajuta familia. Pentru ceea ce doriţi să întreprindeţi va fi nevoie de alergătură.

  Capricorn
Aveţi tendinţa de a vă gândi poate prea mult la trecut. Ceea ce a fost nu se mai poate schimba, dar aţi putea să trageţi unele concluzii valabile şi pentru prezent. N-ar fi exclus nici ca o mai veche cunoştinţă de la serviciu să vă facă ochi dulci. Nu aveţi nici un motiv să fiţi crispat, mai ales ca şansa este de partea dumneavoastră.

  Vărsător
Vă veţi implica în tot felul de activităţi cu plăcere. Din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară, dar nici abilităţile dumneavoastră practice nu lasă de dorit. Sunteţi mai sensibil şi mai impresionabil decât în mod obişnuit, ceea ce ar putea influenţa în bine relaţia dumneavoastră cu persoana iubită.

  Peşti
Aveţi unele nemulţumiri în plan profesional, iar ele se vor rezolva nu chiar aşa de repede pe cât v-aţi fi aşteptat dumneavoastră. Starea de agitaţie se va diminua spre seară. Evitaţi activităţile riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi parte de un mic accident. Prudenţa trebuie pusă pe primul plan în tot ce întreprindeţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS