14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEleganţa şi bunul-gust, uşor de dobândit

Eleganţa şi bunul-gust, uşor de dobândit

Nu vreţi să frapaţi, doar să cuceriţi prin eleganţă şi bun-gust, aşa că piesele de vestimentaţie trebuie alese cu grijă. Stiliştii vă pot ajuta să luaţi deciziile corecte şi să primiţi admiraţia prietenilor şi a colegilor.
 
Când vine vorba de alegerea ţinutei vestimentare, majoritatea doamnelor şi domnişoarelor se ghidează nu numai după ultimele tendinţe, dar şi după alte criterii de genul combinaţiilor de culori, al materialelor, al confortului. Nu scapă din vedere nici eleganţa şi bunul-gust, numai că deseori capitulează din lipsă de inspiraţie sau din comoditate. Şi totuşi, puteţi fi elegante şi cu bun-gust dacă ţineţi cont de sfaturile specialiştilor.
O singură piesă de vestimentaţie poate da această notă. Este vorba de fustă, la care nu trebuie să renunţaţi din cauza temperaturilor scăzute. O pereche de colanţi vă va feri de disconfort.
Domnişoarele nu trebuie să renunţe nici la pantalonii scurţi din tweed, denim sau lână. Purtaţi, de asemenea, cu colanţi şi o băscuţă în ton cu nuanţa lor, vă vor da acel aer special.
Şi dacă vă făceaţi griji cu privire la cizmele peste genunchi, şi ele pot fi elegante, cu o singură condiţie: să aibă un toc rezonabil. În consecinţă, trebuie evitate cizmele peste genunchi cu toc stiletto sau cu talpă ortopedică.
Dacă nu puteţi renunţa la puloverul călduros, stiliştii vă dau o soluţie elegantă: îmbrăcaţi o rochie sau o fustă şi accentuaţi-vă talia cu o curea lată, din lac sau cu paiete. Nu uitaţi nici de bijuteriile preţioase, din aur sau argint.

Culorile care vă îmbracă

De asemenea, stiliştii completează sfaturile practice cu un amănunt important: pentru o ţinută elegantă nu este nevoie să alegeţi haine în culori închise, ci doar croieli simple şi materiale potrivite.
Nu veţi da niciodată greş dacă alegeţi deux-pieces-urile în culori uni, cu tăieturi ferme, care emană siguranţa de sine a femeii care optează pentru această ţinută. Deşi ar putea părea monotone, un deux-pieces roşu aprins va avea un aer seducător prin combinarea cu un colant negru opac şi cu o ştrengărească beretă
Efectul domino, ţinutele în alb şi negru, sunt altă alternativă. Această combinaţie de nonculori, rafinată şi „exploatată“ de-a lungul timpului de majoritatea designerilor importanţi, începând cu celebra Coco Chanel, este preferata vedetelor de la Hollywood.

Accesorii nelipsite

Şi accesoriile vă pot veni în ajutor, dacă vreţi să fiţi elegantă. Pălăriile de pe vremea bunicilor arată foarte bine, purtate în combinaţii neaşteptate, cu alte elemente moderne şi culori vii. Un detaliu-surpriză vă ajută să înlăturaţi imaginea bătrânicioasă. Nu uitaţi nici de broşele elegante, dar nici de bijuteriile din argint sau aur. Alegeţi-le din caseta de pe masa de toaletă pe cele discrete, pentru un plus de rafinament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS