21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Activităţile intelectuale în care vă veţi implica vă vor da ocazia să vă faceţi remarcat. Inteligenţa şi spiritul practic de care daţi dovadă vă vor aduce în centrul atenţiei anturajului apropiat. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unei activităţi extraprofesionale. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu rudele apropiate.

  Taur
Capacitatea de a face conexiuni rapide de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi o situaţie mai delicată. Conjunctura astrală vă va da posibilitatea să finalizaţi una din activităţile în care sunteţi implicat de mai mult timp. Nu vă aşteptaţi ca şefii să vă susţină iniţiativele, dar asta nu înseamnă că nu sunt impresionaţi de efortul pe care îl faceţi.

  Gemeni
S-ar putea să fie nevoie de multă alergătură pentru a rezolva toate activităţile pe care le aveţi trecute pe ordinea de zi. N-ar fi exclus nici să fie nevoie să plecaţi la un drum, ceea ce nu vă va surâde, dar nici nu veţi avea de ales. Noile iniţiative se vor dovedi de succes, cu condiţia să găsiţi susţinători serioşi. O anume cheltuială nu va putea fi evitată.

  Rac
Nu veţi fi într-o formă prea bună şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Obosiţi mai repede decât în mod obişnuit, aşa că excesul de activităţi vă va face mai puţin eficient. Consumul excesiv de cafea şi tutun nu va face decât să vă accentueze starea de oboseală. Veţi avea ocazia să petreceţi o după-amiază plăcută în compania prietenilor.

  Leu
În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi noi va fi nevoie de un efort susţinut pentru a le face faţă. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar nu prea reuşiţi să o folosiţi în mod eficient. Veţi fi cam impulsiv, cam agitat, ceea ce v-ar putea pune în situaţia de a avea neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Spre seară veţi afla o informaţie care vă va entuziasma.

  Fecioară
Cineva din anturajul apropiat v-ar putea face unele reproşuri, dar nu este cazul să vă enervaţi. Traversaţi o perioadă în care dacă doriţi să aveţi succes trebuie să fiţi atent la toate detaliile, altfel nu veţi obţine ceea ce vă doriţi. Prietenii vă vor sprijini, dar va trebui să faceţi destul de multe de unul singur. Din punct de vedere financiar, ceva mai multă prudenţă nu are cum să vă strice.

  Balanţă
Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează mulţumitor; partenerul de suflet are toate şansele unei realizări de care vă veţi bucura amândoi. Veţi avea ocazia să participaţi împreună la diverse activităţi sociale, care vă vor face mare plăcere. Cineva din anturajul de la serviciu vă va arata simpatia. Puteţi avea mai multă încredere în calităţile dumneavoastră.

 Scorpion
De energie nu veţi duce lipsă, dar vă va fi greu să o canalizaţi spre un scop concret. Se pare că unele din activităţile pe care le-aţi considerat a fi rezolvate vor reveni în atenţia dumneavoastră. Va trebui să munciţi destul de mult, dar veţi reuşi să fiţi eficient şi acest lucru vă va mobiliza. Tendinţa spre superficialitate v-ar putea costa mult, aşa că ascultaţi sfaturile celor din jur.

 Săgetător
Doriţi să faceţi cât mai multe, dar există riscul să greşiţi. Oboseala acumulată în ultimul timp v-ar putea face să fiţi mai puţin eficient. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să tragă nişte sfori pentru a vă face rău, dar se va găsi cineva care sa vă protejeze. Orientaţi-vă spre activităţi de rutină, mai ales în prima parte a zilei.

  Capricorn
În continuare conjunctura astrală vă este favorabilă, mai ales în ceea ce priveşte activităţile intelectuale. Dacă aveţi de dat un examen, rezultatul vă va satisface. Relaţia cu partenerul de suflet are toate şansele să se îmbunătăţească, să fie consolidată. N-ar fi exclus nici să vă implicaţi într-o relaţie nouă, cu ocazia unei călătorii. Nu oricine vă face un compliment este sincer.

  Vărsător
Ca de obicei, sentimentele dumneavoastră sunt foarte puternice, dar sunteţi cam suspicios şi acest lucru poate genera unele neînţelegeri cu fiinţa iubită. Cineva din anturajul apropiat vă va face ochi dulci, dar nu este cazul să-l luaţi în serios. Atenţie, căci partenerul este mai suspicios şi vă poate face o scenă din nimic.

  Peşti
Vă aşteaptă o zi bună din toate punctele de vedere aşa că nici succesele în plan sentimental nu vor lipsi. Pe de altă parte, simpatia de care vă veţi bucura în rândul persoanelor de sex opus ar putea stârni nemulţumirea partenerului. Proiectele dumneavoastră nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi, dar nici nu este cazul să vă lăsaţi influenţat de rude care îşi doresc o reuşită imediată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS