8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vremea rece din ultima vreme v-a şubrezit sănătatea, iar în acest weekend ar fi indicat să aveţi mai multă grijă de dumneavoastră. Sunteţi copleşit de o stare emoţională apăsătoare, ce are la bază o mulţime de întrebări şi incertitudini.

  Taur
Lucrurile încep să meargă aşa cum v-aţi dorit, sunteţi pe val şi aveţi o energie debordantă. Ambiţia dumneavoastră îi va inspira şi pe cei din jur. Vă comportaţi ca un elev dornic să înveţe o mulţime de lucruri noi, pentru că azi aveţi ocazia de a vă afla în preajma unei persoane deosebite.

  Gemeni
O prietenă v-a surprins plăcut pe plan profesional şi probabil că veţi ajunge să colaboraţi. Este o idee bună să vă implicaţi. Aveţi ocazia de a trece printr-un loc de care vă leagă multe amintiri plăcute. O destinaţie unde vă aşteaptă ceva drag pare să fie un spaţiu în care vă veţi încărca bateriile cu adevărat.

  Rac
Problemele din cuplu vă frământă peste măsură, dar nu ştiţi cum să comunicaţi exact ce vă nemulţumeşte, iar persoana de lângă dumneavoastră nu citeşte gânduri. Legea intervine în afacerile dumneavoastră cu scopul de a restabili ordinea corectă.

  Leu
Sociabilitatea dumneavoastră înnăscută face să intraţi în contact cu persoane foarte interesante, care vă apreciază. Este timpul pentru un nou început. Vă simţiţi abătut şi psihicul dumneavoastră nu e în cea mai bună formă. Vă apasă griji profunde, ce nasc stări emoţionale negative, greu de controlat.

  Fecioară
Începeţi să vă simţiţi mai bine şi să gândiţi optimist, ceea ce este un lucru bun. Comunicarea cu persoanele dragi încă are unele aspecte neplăcute, dar lucrurile se vor rezolva, dacă vă deschideţi un pic. Relaţiile de familie sunt în prim-plan astăzi, căci luaţi legătura cu multe rude.

  Balanţă
Excesele din ultima vreme trebuie să înceteze, spre binele dumneavoastră. Încercaţi să vă orientaţi spre activităţi mai constructive. Un obstacol major pare să oprească aici un plan ce deja dădea semne de eşec. Dacă vedeţi că nu mai merge, nu încercaţi să resuscitaţi o situaţie care se apropie de colaps.

 Scorpion
Sunt multe schimbări pe care vreţi să le realizaţi prin casă, însă latura financiară nu vă ajută întru totul. Încercaţi să abordaţi lucrurile treptat. Din relaţia cu instituţiile importante sau cu persoane cu funcţie se nasc azi unele decizii capitale.

 Săgetător
Azi nu se anunţă o zi grozavă, dar veţi avea parte de o surpriză plăcută spre seară. Vă veţi reîntâlni cu o persoană importantă din viaţa dumneavoastră, pe care nu aţi mai văzut-o demult. Nu puneţi la suflet refuzurile sau disputele care se iscă azi pe unde treceţi, pentru că unii vă contrazic numai de dragul conversaţiei.

  Capricorn
Sunteţi cumva în pană de idei în ceea ce priveşte cariera. Problema este că timpul nu stă în loc, aşa că poate nu ar strica să începeţi de undeva, chiar dacă nu corespunde întru totul aspiraţiilor dumneavoastră. Sunteţi copleşit de o stare emoţională apăsătoare, ce are la bază o mulţime de întrebări şi incertitudini. Nu sunteţi sigur de ceva şi vi se vede pe chip deruta.

  Vărsător
Atitudinea dumneavoastră teribilistă este frustrantă pentru cei din jur şi nu vă aduce decât un confort de moment. Sunteţi cuprins de o stare contradictorie şi nu ştiţi cum să vă comportaţi. Pe de o parte, aţi vrea să vă implicaţi mai mult ca să ajungeţi mai repede la final, dar pe de altă parte apar tot felul de obstacole.

  Peşti
Deşi e agitaţie mare în jur, pentru că vă aflaţi într-un mediu aglomerat, dumneavoastră faceţi opinie separată faţă de restul lumii, de parcă v-aţi afla printre străini. Nu găsiţi un subiect comun de conversaţie cu aceştia şi preferaţi să staţi în banca dumneavoastră. Această tăcere poate fi interpretată greşit de unii, care vor spune că-i sfidaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS