11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dumneavoastră să se vadă imediat. Activităţile intelectuale vă vor aduce satisfacţii. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară, aşa că aţi putea lua decizii în chestiuni dintre cele mai delicate. Astăzi este posibil să primiţi o serie de veşti care vă vor strica buna dispoziţie.

  Taur
Reuşiţi cu extrem de multă uşurinţă să vă faceţi înţeles şi, dacă veţi putea să vă depăşiţi impulsivitatea, veţi avea un succes neaşteptat în plan personal. La locul de muncă vă veţi confrunta cu o situaţie dezechilibrată, poate chiar cu un conflict. Pentru a face faţă va trebui să daţi dovadă de foarte mult tact.

  Gemeni
Veţi avea unele câştiguri, dar şi cheltuieli, propuneri de colaborări şi investiţii. Cineva din familie are ceva de lămurit şi ar fi bine să-i acordaţi timpul şi răbdarea necesare. O sumă de bani pe care o aşteptaţi cu nerăbdare întârzie să apară. Aţi face mai bine să nu mizaţi momentan pe banii respectivi, pentru nici o cheltuială.

  Rac
Sunteţi foarte sensibil la influenţele din exterior. Modul dumneavoastră de a gândi se poate să fie unul incorect şi aveţi tendinţa de a face unele erori. Evitaţi vorbăria fără rost şi nu spuneţi cuvinte pe care le-aţi putea regreta mai târziu. O ceartă mai veche revine în actualitate, într-un context care nu vă avantajează.

  Leu
Lucrurile vă ies destul de greu azi, dar, când veţi avea nevoie, veţi primi un ajutor de unde vă aşteptaţi mai puţin. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească, dar nu veţi fi scutit de mici nemulţumiri. Ele se vor rezolva cu uşurinţă, dacă veţi da dovadă de tact şi de multă răbdare. Vă pregătiţi de o călătorie pe care o aşteptaţi de foarte mult timp.

  Fecioară
Astăzi, călătoriile, indiferent că sunt scurte sau lungi, vă pot aduce avantaje atât din punct de vedere material, cât şi social. Este posibil ca o persoană cu influenţă să vă facă o promisiune, dar nu e cazul să puneţi bază în aceasta. Mizaţi foarte mult pe ajutorul necondiţionat al celor din jur, dar va trebui să aveţi grijă, întrucât ceilalţi nu sunt încântaţi să stea la dispoziţia dumneavoastră.

  Balanţă
Este posibil să primiţi o ofertă de schimbare de slujbă, care ar putea fi urmată de o creştere salarială. Mintea vă este vioaie, dar sunteţi mai dezordonat decât în mod obişnuit, aşa că ar fi bine să vă sfătuiţi cu un prieten de încredere. Vă pregătiţi să faceţi o investiţie sau o achiziţie pe care o plănuiţi de mult.

 Scorpion
Unul dintre planurile dumneavoastră mai vechi ar putea fi pus în practică. Tot azi aţi putea obţine unele realizări, dacă veţi încerca să modificaţi ceva în căminul dumneavoastră. O lucrare începută de mai mult timp ar putea fi încheiată sau aţi putea obţine sprijinul celor din jur pentru terminarea ei. Deşi la serviciu nu aveţi parte de realizări, vă simţiţi mult prea bine ca să vă afecteze.

 Săgetător
Veţi fi eficient la locul de muncă, în proiectul la care lucraţi. Faceţi tot ceea ce este necesar pentru atingerea obiectivelor. Acasă există unele neînţelegeri cu cei din familie, dar cu puţină răbdare lucrurile se rezolvă. Disputele cu partenerul de cuplu devin din ce în ce mai agasante, căci vă certaţi din orice nimic şi amândoi sunteţi prea încăpăţânaţi ca să cedaţi.

  Capricorn
Ţineţi la prietenii dumneavoastră, cu care vă împărtăşiţi speranţele şi proiectele. Lărgiţi-vă cercul de prieteni şi relaţiile şi bazaţi-vă pe sinceritate, aceasta va fi reciprocă. Vă bucuraţi de relaţii armonioase cu cei din familie. Va trebui să aveţi mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră: câteva zile de odihnă ar fi binevenite.

  Vărsător
Adoptaţi atitudinea necesară ca să vă atingeţi obiectivele. Vă gândiţi serios la o ameliorare a condiţiilor de serviciu. Un prieten sau o persoană din anturajul dumneavoastră vă va cere un împrumut, o sumă de bani de care nu v-aţi putea lipsi în această perioadă, însă, pentru că vreţi să-l ajutaţi, veţi face un efort.

  Peşti
Atenţie la problemele cu administraţia, căci riscaţi să aveţi neplăceri. Verificaţi-vă facturile, plătiţi-vă impozitele şi nu vă bazaţi numai pe asigurare.
Ar fi bine să vă ocupaţi tot dumneavoastră de bugetul casei.
Puteţi face astăzi o afacere bună, care să vă ajute familia. La locul de muncă vă veţi confrunta cu situaţii din ce în ce mai delicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS