10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nici nu v-aţi întors bine la muncă şi deja nu vă mai vedeţi capul de treburi. Deşi toate erau în regulă, acum aveţi atât de multe de rezolvat, încât începeţi să credeţi că sunteţi sabotat. Este o zi foarte bună din punct de vedere material. Sunteţi încrezător, îndrăzneţ şi ştiţi să profitaţi de toate ocaziile apărute. Nu în ultimul rând, sunteţi destul de prudent, aşa că evitaţi riscurile inutile. Se poate să vă măriţi conturile considerabil.

  Taur
Astăzi sunteţi foarte bine dispus şi chiar vă gândiţi să soluţionaţi o parte dintre problemele cu care v-aţi tot confruntat în ultima perioadă. Stabiliţi-vă totuşi o listă de priorităţi. Nu le puteţi face pe toate în acelaşi timp. Profitaţi de această zi calmă pentru a vă reorganiza bugetul. Ar fi bine să faceţi şi unele economii. În dragoste sunteţi tentat să cedaţi unei persoane care nu vi se potriveşte. Fiţi realist, altfel veţi avea mari bătăi de cap.

  Gemeni
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu vă confruntaţi cu unele schimbări. Apar colegi noi, se schimbă unele structuri, evenimente care vă forţează să vă adaptaţi împrejurărilor. Atâta timp cât arătaţi bunăvoinţă şi sunteţi motivat, totul va decurge cât se poate de bine.

  Rac
Veţi reuşi să vă impuneţi punctul de vedere, aşa cum o faceţi de obicei. Cei din anturajul dumneavoastră vă apreciază pentru consecvenţa de care daţi dovadă de fiecare dată când este nevoie. Vă încăpăţânaţi să vă puneţi partenerul pe un piedestal, în ciuda avertismentelor celor apropiaţi. Dacă sunteţi un pic realist, veţi reuşi să evitaţi decepţiile. Este cazul să vă arătaţi un pic mai înţelegător cu colegii de serviciu.

  Leu
Astăzi va fi o zi plină de evenimente – unele pregătite de ceva timp şi unele neaşteptate. Din fericire, toate se vor desfăşura cum nu se poate mai bine. Cu partea financiară veţi sta mai prost, însă vă veţi consola cu gândul că e ceva trecător. Aţi putea lua unele decizii cu privire la gestionarea banilor. Cariera dumneavoastră ia o nouă turnură, cu condiţia sa vă îndepliniţi responsabilităţile. Este bine să luaţi iniţiativa, eventual să vă căutaţi un nou loc de muncă.

  Fecioară
Ziua de astăzi se anunţă plină de surprize, în special pe plan sentimental. O persoană din anturaj, pe care o cunoaşteţi de mult timp, decide să îşi declare sentimentele faţă de dumneavoastră. Lucrurile încep să se aşeze în relaţia cu partenerul de viaţă. Este bine totuşi să rămâneţi prudent, altfel vor apărea noi tensiuni. Pentru că aveţi o viaţă activă şi responsabilităţi profesionale mari, ar fi util să găsiţi o metodă de a scăpa de stres.

  Balanţă
Dacă vă gândiţi să vă lansaţi în noi proiecte pe termen lung, care cer investiţii semnificative, ar fi mai bine să amânaţi. Nu este o perioadă propice cheltuielilor, de orice natură ar fi ele. Aţi putea avea probleme cu ochii, însă în rest aveţi o bună rezistenţă fizică. Pe plan profesional apar unele conflicte, iar ca să le rezolvaţi aveţi nevoie de toată autoritatea dumneavoastră.

 Scorpion
O sumă de bani pe care o aşteptaţi va sosi cu o întârziere care vă deranjează. Deşi nu mizaţi pe suma respectivă, vă simţiţi îndreptăţit să o primiţi. Mai bine mai târziu decât niciodată. Libidoul dumneavoastră este mai scăzut decât de obicei. Nu vă faceţi griji, este doar un moment pasager. La serviciu vă manifestaţi ambiţia profesională. Ca lucrurile să se desfăşoare după cum vă doriţi trebuie să daţi dovadă de luciditate şi să vă cunoaşteţi limitele.

 Săgetător
În ultima perioadă v-aţi ocupat mai mult decât de obicei de tot ceea ce ţine de treburi gospodăreşti. Cei din jur au fost chiar surprinşi. Cu toţii sunt curioşi cât va dura această nouă pasiune a dumneavoastră. Facturile pe care le-aţi primit trebuie plătite în cel mai scurt timp şi ar fi cazul să nu le mai neglijaţi dacă vreţi să evitaţi probleme serioase. Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să o insuflaţi şi celor din jur. Astfel, vă convingeţi colegii de serviciu să vă sprijine cu nişte proiecte îndrăzneţe.

  Capricorn
În cazul în care vă gândiţi să plecaţi la drum, fie în interes personal, fie profesional, e bine să ştiţi că astrele sunt de partea dumneavoastră şi aveţi toate şansele să aveţi parte de o călătorie productivă. Vă regăsiţi tonusul după o perioadă mai puţin bună pe planul sănătăţii. Acest lucru vă permite să vă ocupaţi de proiectele dumneavoastră. Acasă, armonia depinde în mare parte de atitudinea dumneavoastră, aşa că ar fi bine să evitaţi fricţiunile inutile.

  Vărsător
O ceartă cu persoana iubită vă va întrista atât de tare, încât chiar vă gândiţi să puneţi capăt relaţiei. Nu ar fi cazul să luaţi decizii pripite. Dacă e nevoie, luaţi-vă un timp de gândire şi peste câteva zile sigur veţi vedea lucrurile altfel. Vă vedeţi obligaţi să suportaţi o atmosferă tensionată la locul de muncă. Intervin unele lucruri care vă vor face să cheltuiţi mai mult. În viaţa sentimentală apar unele evenimente deosebit de plăcute.

  Peşti
Sunteţi mereu dispus să îi ajutaţi pe cei la care ţineţi. De această dată, dumneavoastră veţi fi cel care are nevoie de ajutor şi vă îngrijoraţi că nimeni nu vă va fi alături. Nu ar trebui să vă temeţi să apelaţi la prieteni. Limitaţi cheltuielile la strictul necesar. Se poate să apară unele taxe neprevăzute, însă bani în plus nu vă intră în cont. Pe plan profesional aveţi parte de multe satisfacţii, deci, dacă vreţi să aveţi unele iniţiative, acum este un moment bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS