10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Veţi avea parte de multă alergătură, de discuţii legate de priorităţi, dar şi de un acord ce ar trebui semnat. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi care vizează o reuşită imediată. O cerere mai veche v-ar putea fi aprobată. Evitaţi discuţiile pe teme financiare. De altfel, domeniul acesta se va dovedi foarte sensibi.

  Taur
În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, rezultatele ar putea fi deosebite cu condiţia să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. Sunteţi iritat pentru că vi se pare că situaţia nu vă avantajează; dacă aţi fi mai atent la detalii, aţi putea constata că, fără a face un efort deosebit, aţi putea realiza ceva mai deosebit.

  Gemeni
Aveţi tendinţa de a vă lăsa pradă comodităţii, ceea ce v-ar putea face să rămâneţi în urmă cu activităţile gospodăreşti. Dacă veţi reuşi să vă puneţi ideile în practică, rudele apropiate vă vor aprecia. Folosiţi-vă intuiţia, căci aceasta vă poate ajuta să depăşiţi cu bine o situaţie delicată. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă faceţi cunoştinţe ce v-ar putea fi de folos în scurt timp.

  Rac
Traversaţi o perioadă în care sunt favorizate finalizările unor lucrări începute de mai mult timp. Relaţia cu prietenii este mulţumitoare, dar nu veţi putea miza prea mult pe sprijinul lor. Superficialitatea v-ar putea încurca planurile de viitor. În ceea ce priveşte sănătatea, încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite.

  Leu
Aveţi tendinţa să exageraţi, şi, după cum vi s-a mai spus, calea de mijloc este cea mai bună. Partenerul de suflet îşi doreşte mai multă înţelegere. Timpul liber petrecut în compania acestuia vă va ajuta să vedeţi lucrurile şi din punctul lui de vedere.

  Fecioară
Intervenţia unei rude apropiate ar putea determina unele tensiuni în relaţia dumneavoastră cu persoana iubită. Din fericire, conjunctura este de scurtă durată şi peste puţin timp veţi fi în cele mai bune relaţii. Veţi cheltui ceva bani pentru a vă îngriji sănătatea.

  Balanţă
Această zi va fi agitată din punct de vedere sentimental. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi ameliorate. Pe de altă parte, n-ar fi exclus ca partenerul de cuplu să aibă o problemă de sănătate pe care ar fi bine să o trateze cu toată atenţia. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă, dar veţi reuşi să le faceţi faţă.

 Scorpion
Din punct de vedere sentimental, veţi fi cam confuz, mai ales la începutul zilei, dar încetul cu încetul situaţia se va limpezi. Proiectele făcute de mai mult timp vor putea fi puse în practică. Va fi mare agitaţie în anturajul dumneavoastră apropiat, dar vă veţi descurca.

 Săgetător
Vă simţiţi din ce în ce mai obosit şi ar fi bine să cereţi sprijinul celor din familie. Cu siguranţă, aceştia vă vor înţelege şi vă vor oferi sprijinul de care aveţi nevoie. Sunteţi nemulţumit de situaţia financiară, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă.

  Capricorn
Sunteţi vioi şi plin de iniţiativă, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii deoarece n-ar fi exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Mintea vă este plină de idei năstruşnice, dar cum sunteţi cam împrăştiat, nu este cazul să vă grăbiţi să le puneţi în practica.

  Vărsător
Sunteţi într-o permanentă alertă, căci vă confruntaţi cu tot felul de situaţii şi nu mai reuşiţi să ajungeţi la zi cu activităţile în care sunteţi implicat. Colaborările nu vă avantajează, deoarece capacitatea dumneavoastră de dialog este mai scăzută.

  Peşti
Înclinaţia spre joc şi aventură este accentuată în această perioadă. Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus va creşte şi nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de aprecierile acestora. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS