16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi foarte emotiv astăzi. Este o zi în care moralul dumneavoastră devine fluctuant. Acasă vă bucuraţi de copii, care fac progrese vizibile. Încă aţi rămas cu gândul la momentele frumoase pe care le-aţi petrecut împreună cu cei dragi. Vă este destul de greu să reintraţi în ritm. Luaţi-o încet!

  Taur
Cuplurile de lungă durată reuşesc să-şi consolideze relaţia. Dacă sunteţi singur, puteţi începe o idilă cu o persoană cu care vă aflaţi în relaţii de prietenie. Vă regăsiţi spiritul combativ când vine vorba de bani şi sunteţi decis să vă măriţi veniturile. Tot ce v-aţi dorit mai mult este să vă întoarceţi la serviciu. Zilele libere parcă au fost prea multe şi deja începuserăţi să vă plictisiţi.

  Gemeni
La serviciu găsiţi soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Aveţi o privire foarte clară asupra lucrurilor. Daţi dovadă de multă perspicacitate. În privinţa banilor, fiţi vigilent şi evitaţi jocurile de noroc. V-aţi odihnit foarte bine în acest concediu şi sunteţi gata să începeţi munca pe anul acesta. Încă nu v-aţi intrat în formă, însă vă daţi toată silinţa ca lucrurile să meargă bine. Acordaţi-vă puţin timp!

  Rac
Aveţi parte de unele experienţe noi şi de întâlniri care vă lărgesc cadrul obişnuit. Astrele favorizează acţiunile calculate, organizate după o metodă. Dacă vreţi să porniţi acum spre noi aventuri, ar trebui să vă amânaţi planurile deocamdată. Vă doriţi foarte mult ca acest an să fie mai bun pentru dumneavoastră. Aveţi nevoie de mai multe realizări atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală.

  Leu
Faceţi plasamente sigure ale banilor, graţie influenţelor benefice ale planetei Jupiter. Foarte activ, vă multiplicaţi iniţiativele. Este bine să luaţi totul mai uşor şi să nu vă aruncaţi în speculaţii. Pentru sănătate vă face bine mersul pe jos sau înotul. V-aţi distrat atât de bine în vacanţă, încât v-aţi dori ca zilele libere să continue şi acum. Încă nu v-au ieşit din minte glumele, cântecele, poveştile pe care le-aţi ascultat cu drag de sărbători. Mai aşteptaţi câteva zile şi veţi vedea că vă veţi reveni!

  Fecioară
Viaţa de familie se derulează fără mari dificultăţi. Dacă aveţi copii, ar trebui să-i lăsaţi să-şi exprime nevoile. Persoanele pe care le întâlniţi astăzi nu sunt demne de încredere. Bazaţi-vă mai puţin pe instinct şi mai mult pe fapte. Treaba la birou pare că s-a încheiat odată cu plecarea dumneavoastră în concediu.

  Balanţă
Acasă vă bucuraţi de linişte şi armonie în relaţiile cu cei din jur. Dacă aţi avut unele divergenţe în trecut cu fraţii sau surorile, este un moment bun pentru reconcilieri. În dragoste, cuplurile pot trăi unele crize, căci nativii sunt atraşi de relaţii extraconjugale. Aţi putea cheltui foarte mult în această perioadă, aşa că atenţie la portofel. A început noul an şi odată cu el vin şi noi provocări.

 Scorpion
Cultivaţi relaţii de prietenie cu o persoană recent întâlnită. Este un lucru bun pentru dumneavoastră. În familie riscaţi să lăsaţi ca umorul agresiv să se reverse asupra celor dragi. Încercaţi să fiţi mai calm şi mai tolerant. La finalul anului trecut v-aţi propus ca de acum înainte să fiţi altfel, să fiţi exact opusul persoanei care aţi fost până acum.

 Săgetător
Ceea ce frapează la dumneavoastră astăzi este tenacitatea, voinţa de a modifica evenimentele astfel încât să vă fie favorabile. Pentru că vă concentraţi asupra proiectelor, încetaţi să mai acordaţi atenţie celor dragi. Trebuie să vă păstraţi puţin timp liber şi pentru familie. Noi planuri, noi provocări, noi dorinţe pe care v-aţi propus să le duceţi la bun sfârşit anul acesta. Anul trecut a fost destul de bun pentru dumneavoastră, însă sunteţi conştient că se poate şi mai bine, de aceea acum vreţi mai mult.

  Capricorn
În anturaj există persoane care se dovedesc agresive şi impertinente. Aveţi impresia că toţi cei apropiaţi caută în mod deliberat să vă provoace. Chiar dacă vă este greu, păstraţi-vă sângele rece. Totuşi, când sunteţi constrâns, deveniţi autoritar, iar autoritatea dumneavoastră se dovedeşte eficientă. Nu aţi încetat să speraţi că vă veţi găsi perechea pe care nu aţi întâlnit-o până acum, iar una dintre dorinţele dumneavoastră a fost să vă găsiţi jumătatea. Nu vă pierdeţi speranţa, niciodată nu se ştie de unde răsare fericirea!

  Vărsător
Uranus vă face nişte surprize din punct de vedere financiar. Aveţi parte de anumite beneficii care apar sub formă de venituri suplimentare. Când negociaţi contracte, vă dovediţi abil şi lucid, aveţi fler în afaceri şi, prin urmare, faceţi plasamente sigure. Sunt foarte multe lucruri pe care le-aţi început anul trecut şi nu le-aţi terminat. Încă nu aţi verificat lista cu ce trebuie să faceţi, pentru că nu vă simţiţi pregătit să renunţaţi la spiritul de sărbătoare în care v-aţi cufundat atâta timp.

  Peşti
Una dintre priorităţile dumneavoastră este aceea de a vă îndeplini dorinţele în dragoste. Planeta Venus vă ajută să vă orientaţi viaţa amoroasă către o poziţie avantajoasă. Pentru a fi împlinit din acest punct de vedere, sunteţi capabil de decizii extreme, chiar de a pune capăt unei relaţii nefericite. Sunt foarte multe lucruri care v-au deranjat la ceilalţi în această vacanţă pe care aţi petrecut-o împreună. Deşi ştiaţi că nimeni nu este perfect, aveaţi pretenţii mai mari de la ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS