11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Bancul zilei

Un cuplu aniversa 50 de ani de căsnicie. Armonia şi liniştea din familia lor erau celebre în tot orăşelul, aşa că un reporter se hotărăşte să realizeze un interviu.
– Cum se face că de 50 de ani nu v-a văzut nimeni certându-vă sau măcar ridicând tonul unul la altul?
– Secretul este la începutul căsniciei, în luna de miere. Ne-am hotărât să o petrecem la o cabană superbă, pe creasta munţilor, şi am închiriat doi măgăruşi pentru a ajunge acolo împreună cu bagajele noastre. La un moment dat, măgăruşul soţiei mele s-a împiedicat şi a căzut. Soţia mea, deşi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm: „Prima dată“. Măgarul s-a ridicat şi am continuat drumul. După un timp, s-a împiedicat din nou. Soţia i-a spus cu aceeaşi voce egală: „A doua oară“. Ne-am continuat călătoria, măgarul s-a împiedicat a treia oară. Atunci, soţia mea a scos un revolver şi a împuşcat măgarul în cap.
Am făcut o criză de isterie. I-am spus că e nebună să procedeze aşa de crud cu bietul animal, că trebuie să consulte un psihiatru. Soţia mea s-a întors către mine, m-a privit în ochi şi mi-a spus calm: „Prima dată“. A fost prima şi ultima dată când ne-am certat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII